thought I heard a saxophone, I’m drunk on the moon

o Datorn har havererat (igen) och ingen vet hur länge den kommer fungera halvbra (halvdåligt).
o Min tentavecka sammanfaller med mina (tre) bröders höstlov vilket är lika med att huset är fullt hela tiden, dygnet runt, jämt.
o Ecstasy kallas också MDMA vilket står för methylenedioxymethamphetamine och ja, det är ett enda ord.
o Min kurslitteratur är ironiskt skriven så ibland sitter jag ensam i ett rum i ett hörn och skrattar rått för mig själv.
o Jag har gränslös inspiration till en roman, och snart har jag skrivit halva i huvudet. Önskar jag var på Gotland och kunde skriva ostört, alternativt att inspirationen kom lägligare.
o Enya är den enda musik jag kan plugga till på riktigt, ändå envisas jag med att bara lyssna på Tom Waits, The Heart of Saturday Night, och kan alltså inte låta bli att sjunga med.
o Jag har köpt en tjock, röd, lagom stor, olinjerad bok som är helt perfekt och som jag vill göra collage i. Jag har gjort två trots att jag inte har tid.
o Jag vill läsa lord Byrons poesi.
o Jag har avverkat snart fem överstrykningspennor på två månader.
o Pappa håller på att bygga om köket, så vattenkokaren står i matsalen och micron i vardagsrummet. Allting blir väldigt omständligt.

rubrik ur DRUNK ON THE MOON av TOM WAITS
1 Comment
  • C

    27 oktober, 2009 at 18:53 Svara

    Sv: Åh tack!
    Ska jag vara ärlig har jag nog aldrig sett någon höstig bild som inte har överdrivet uppdragna färger bara för att "förstärka den höstiga känslan". (Vilket självklart är bullshit och bara blir jobbigt efter tre sekunder.)
    Jag gillar halvmättade färger. Det funkar så fint till.. ah. Typ allt.

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.