hej jag överlevde

Det gick bättre i P-maten den här gången, man kanske till och med skulle kunna säga att det gick ’bra’. Hade gårdagen varit min första dag där hade jag haft en helt annan inställning, nu är jag emellertid glad att vi fick ett bra avslut och att jag slipper sätta min fot där igen (förutom varje gång jag ska äta lunch eller kvällsmat på arbetet, that is).
Det var hundra gånger lugnare, jag hade bättre koll, uteverksamheten hade inte beställt ett tusental sallader, jag hann börja förstänga nån timma i förväg och lyckades till och med hålla kaffekannorna under uppsikt hela dagen.
Det blev klurigt när mjölken och juicen tog slut samtidigt och när högsta chefen kom ner precis lagom till att någon tagit taberas på baguetterna. Annars klarade jag mig utan den utlovade hjälpen och stängde på en och en halv timma, en halvering av torsdagens tid.

Men jäktigt och jobbigt var det och inte hann man tänka eller känna efter mycket (kanske var tur). Först på spårvagnen insåg jag att jag var på väg till nya ridskolan i nya stallet med nya hästarna och gamla ridläraren. Men den historien är värd ett eget inlägg.

No Comments

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.