husligheter

Skulle bara glida förbi Lagerhaus halva-reapriset-rea på väg hem från jobbet och se om de hade något jag verkligen behövde. Tog efter en stunds velande mitt förnuft till fånga och bestämde mig för att jag inte behövde världens finaste brödburk eftersom jag omöjligt kan ha en svart brödburk i mitt rosa-grön-turkosa kök, särskilt inte som jag knappt äter mjukt bröd. Vad jag däremot tydligen var i väldigt behov av var en smulpajform. Ett så väldigt behov att jag fick köpa två stycken (som inte ens var på rea), trots att den med äpplen inte alls passar in i färgtemat. Hur jag rättfärdigar det vet jag ännu inte (inbillar mig att jag ska spara och ge bort den).

aliciasivert alicia sivertsson mumin tove jansson finlayson kökshandduk pajform lagerhaus
Fast, lite lila inslag är det ju ändå i en av kökshanddukarna.

aliciasivert alicia sivertsson mumin tove jansson finlayson kökshandduk pajform lagerhaus
Ugnsformar (28 cm i diameter) från Lagerhaus (89 kronor styck); kökshanddukar från Finlayson (300 kr för tre stycken).

Lite kunde man få för sig att jag skulle nöja mig där, men så fick jag ett sms om att mitt paket från Cyberphoto gick att hämta ut på posten. Äger numera ett eget fulländat porträttele (85/1,4) och fisheye (8/3,5). Mmmmaterialism.

1 Comment
  • Emilie

    26 juni, 2011 at 15:13 Svara

    såå avundsjuk både på pajformar och nya objektiven!

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.