burgundy och butelj


Hittade Rickie Lee Jones på Erikshjälpen. Kvinnan som Tom Waits lägrar ovanpå hooden till sin Thunderbird på baksidan av Blue Valentine (1978), men som han sedermera ratade och kom att skriva Ruby’s Arms till som farväl. ”The saddest song ever written”, enligt Frente och totalt bannlyst från mina spellistor (tänker inte ens länka). Begriper inte hur hon överlevde.

Så nu står hon på altaret mitt emot honom i skivhyllan. Det känns tröstesamt på något vis.


Kom också över en buteljgrön sammetskavaj och en lång, burgundyfärgad ullkofta. Tänker mig att väntan på våren blir lite lättare i den färgskalan.

Hur behandlar januari er?

Tags:
8 Comments
  • Malin Ahlin

    22 januari, 2013 at 17:55 Svara

    Ljuvlig kavaj!

  • Petter

    16 januari, 2013 at 22:21 Svara

    Gött, då är det ju bara att tuta och köra. Min far har några gamla pickadoller i schysst vilda västern-stil så tillsammans med dina boots och din bok ska vi nog klara oss utmärkt! Glöm för tusan inte att packa ner tuggtobaken bara.

  • saudade.ratata.fi

    16 januari, 2013 at 12:03 Svara

    alicia, jag har en fin idé. jag tycker vi ska bli brevvänner.

    • Alicia Sivert

      16 januari, 2013 at 12:16 Svara

      Vet du att jag har tänkt exakt samma sak.

  • Petter

    16 januari, 2013 at 10:28 Svara

    sv: Tack tack du! Den är onekligen inspirerad av amerikansk vildmark, den kom till efter att jag sett en fin naturfilm som Utspelade sig i Colorado så det stämmer ju perfekt! Ja men eller hur, jag sitter mest och dreglar över mäktiga fotografier från alaska dessa dagar. Nån gång måste jag dit!

  • Jessica

    15 januari, 2013 at 17:17 Svara

    Alltså! Kavajen är ju himmelskt tjusig.

  • hille

    14 januari, 2013 at 13:27 Svara

    ååååh, särskilt avis över sammetskavajen. perfekt färg och perfekt material. är lite besatt av sammet just nu, fyndade en helt otroligt fin sammetsblus i svart med galet fina knappar som skiftar i blodrött, igår!

    • Alicia Sivert

      14 januari, 2013 at 20:13 Svara

      Åh åh åh visa bild!?
      Jag är också sammetsfrälst. Hade en döfin jacka som jag tyvärr slitit halvt fördärvad under hösten. Tänker mig att den här kan få ersätta. Men det fordras guldknappar!

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.