Monthly Makers maj/färg: era bidrag

monthly makers blogg utmaning kreativitet skapa skapande alster makeri diy do it yourself gör det själv färg tema

Det har varit en sån lyx att rådda färgtemat och få ta så nära del av alla era alster, processer och tankar den här månaden. Vi har slagit rekord med hela 64 stycken bidrag vilket innebär att vi bara i år har skapat 300 alster tillsammans! Är inte det en mäktig känsla? Tillsammans har vi frammanat 300 kreativa handlingar som kanske aldrig hade ägt rum om inte ni velat haka på Monthly Makers. Det är i alla fall nog för att få mig att vilja slå näven i vädret och vråla, men innan jag gör det vill jag dela med mig av allt magiskt vi gemensamt skapat i maj! Håll i er!


Linda/Lila pixlar broderade en utsökt hortensia i olika nyanser av lila!


Anna/tisteldrake gjorde en tröja med inspiration från Harry Potters tävlingskläder i trekampsturneringen!(!!!!!)


Borgmästaren/Mitt hem är min borg sprayfärgade ljusstakar i perfekt körsbärsblomrosa. Fredrika/Fredrika på vinden virkade in sina sladdar i pastellgarn. Anki/Lite Virkning virkade ett försommarvackert grytunderlägg av restgarner. Victoria/My Wondermentals målade en stor plansch. Ronette/This past week marmorerade skålar med nagellack.


Stina/Stinas tillvaro
 batikfärgade servetter.


Jess/En vardaglig blogg bakade apelsinkakor och illustrerade sin mormors recept.


Evelina/husochbus pärlade ett fantastiskt saftkalas och Carro/Egentligen tryckte en läskande tröja.


Louice/Art by Louie målade en så enormt känslostark och färgsprakande tavla.


Linda/Form och känsla gjorde en stop-motion-film med sina fina drejade koppar som modeller.


Sandra/HojnaSandra målade om ett brickbord och Sandra/atilio tryckte aprikoser och persikor på en tygkasse.


Skaparlusta gjorde fantastiskt avancerad och spännande batik!


Wilda/Reaktionista byggde ett sängbord av böcker!


Lillemor/Ullemors verkstad färgade en halsduk med saker från skafferiet (kolla in hennes inlägg för en låång inspirationslista över växtfärgningsingredienser som finns i nästan vartenda hushåll). Helga/Rainbow Creativity sydde en regnbågsbörs. Denise/evadotter färgade garn med björklöv och skrev dessutom ett oerhört pedagogiskt och fint inlägg om hur du gör detsamma! Victoria/Bara jag använde socker för att få fram kristaller i färg.


Petra Holmstedt gjorde en akrylmålning med titeln Vårvinter.


Lena/Wonderwood ritade på krukor. Matilda/Matildigt målade om ett skåp. Sofia/Sofiamilk målade abstrakt i akvarell, scannade in och skrev ut i större storlek. Ruth/Hungry Heart vek pappersdiamanter och skrev en jättefin instruktion ifall du vill göra likadana.


Christin/Midi målade snapsglas i försommarens alla färger, men jag upplever hela hennes inlägg som ett kreativt verk, med otroligt vackra bilder och poetiskt skrivspråk.


Jessica Andersdotter hade en underbar arbetsprocess och undersökte verkligen temat i alla ändar för att till sist landa i digitala collage.


Lina/Systerkatt målade en magnifik påfågel och gjorde en time-lapse-video.


Helena/Craft and Creativity
 tryckte med selleri, äppelhalvor och delar av ett vitkålshuvud och fick fram enormt läckra och oväntade mönster.


Beatrice/Herbariumet påbörjade en abstrakt målning. Annica/Inspirami marmorerade konstläder och sydde en väska. Maria/Marias meningsbyggnad broderade löv i korsstygn. Kristin/En dag i juni stickade en gräsgrön mössa. Anna/ailceder rörde ihop restfärgen på sin palett till en abstrakt målning.


Mikaela/By MPV
 målade en kungsfiskare i akryl.


Karin/Design by Brismo stickade en lampfot med restgarner. Petra/Helt enkelt komplicerat gjorde ett armband av färgpennor! Kreativalmgren sydde ett pennfodral.


Tone/Komorebitone Illustrations målade ett hus med röda konturer (så effektfullt!). Alexandra/I gott pysselsällskap målade med akvarell. Lena/Hemochsocker skapade ett armband. Linnéa/I Knit Sweaters stickade en trekantssjal med spetskant. Överlevare/Varje dag medför livserfarenhet färgade ett stringbord i orange.


Elsa/Elsa Lisa Larson tryckte molnformationer på några krukor och marmorerade några andra!


Vicky skrev ett otroligt gripande poem.


Pernilla/Sandydowns sydde en färggrann gardinkappa. Silje/studentliv i Stavanger målade om ett litet nattduksbord. Malin/Milda Malin färdigställde ett helt gäng färgglada garn-ufon, bland annat dessa härliga halvvantar.


Anna María
stänkte färg på porslin och fick fram en snygg servis.


Fanny/Flora Interiör målade ett porträtt i akvarell. Desirée/Hemvävt började väva en matta. Malin/Ultra-Malin målade en förvrängd bild. Anni/Med ögon känsliga för blått gjorde keramikplattor målade med engobe. Lena/fixaotrixalena målade en tavla och maskerade det färggranna. Rebecca/novakart tecknade ett självporträtt som hyllar hennes inre nörd. Amelie/AmyTuesday skapade giftfria barnleksaker av alla möjliga slag.


Beata
gjorde två posters späckade med färg.


Julia/elvatretton ritade grafiska mönster. Angelica/kvinnan86 bakade en blå tigerkaka. Katarina/Lekfullt med Katarina sådde senaps- och chiafrön.


Både Jenny/En Vintage Saga och Fia/Barnslig började på projekt som inte är färdiga att visa, men delade med sig av underbara inspirationsbilder på materialet!

aliciasivert alicia sivertsson sivert akvarell aquarelle vattenfärg watercolor water colour målning måla skapa skapande kreativitet monthly makers utmaning blogg bloggutmaning inspiration måleri självporträtt porträtt animation rörlig bild gif
Och jag animerade en målning!

Nu tackar jag för mig och den här gången, och önskar er en underbar, kreativ tisdag!

Monthly Makers är en utmaning för dig som vill komma igång med eller utveckla din kreativitet. Under 2016 lanserar vi tolv gemensamma månadsteman för dig att inspireras av, utmanas och skapa utifrån. Mer av oss hittar du på Facebooksidan, Instagram, Pinterest och i inspirationsgruppen. Vi som driver projektet är Anna María, Annica, Beata, Beatrice, Elsa, Jessica, Mikaela, Ruth, Sandra, StinaWilda och jag. Inspireras, skapa och utvecklas med oss under hela året!

15 Comments
  • Louie

    3 juni, 2016 at 18:38 Svara

    Wow, helt fantastiska bidrag!

  • Jeanette

    2 juni, 2016 at 07:04 Svara

    Ojoj så mycket inspirerande och fina bidrag! Har betraktat detta på avstånd men känner att kanske nästa månad är jag redo att själv delta. Vore verkligen på tiden:)

    Tack så mycket!! Men att gå Roslagsleden låter ju helt magiskt:)

  • Grahnslöjd

    1 juni, 2016 at 16:43 Svara

    Vilka fantastiska bidrag och helt otroligt vilket bredd det är fast alla utgått från ett och samma tema. Mkt inspirerande!!

  • Amanda

    31 maj, 2016 at 19:19 Svara

    Jösses, folk är så duktiga! Hann tråkigt nog inte fixa ihop något den här månaden. Hade intentionen att måla om våra köksstolar, färgen blev inköpt men tiden räckte inte till. Får ta tag i att göra något till nästa månads tema istället :)

  • lovisa

    31 maj, 2016 at 13:20 Svara

    ditt hår fladdrade i takt med iggy pop

  • Ruth | HungryHeart.se

    31 maj, 2016 at 10:12 Svara

    Det är så underbart att se alla dessa underbara, kreativa bidrag samlade! Och trots att tolkningarna är så olika, så har du verkligen fått allt att hänga samman så bra och harmoniskt. Tack för att du gjort den här skaparmånaden så fin och för att du skött värdskapet så fantastiskt! <3

  • Lina

    31 maj, 2016 at 08:57 Svara

    Så häftiga alster alla har skapat!

  • Anna María

    31 maj, 2016 at 08:17 Svara

    Heja alla oss som är med och skapar. Fy fasen vad mycket fint vi gjort.

  • Ethel

    31 maj, 2016 at 08:06 Svara

    Alltså wow <3 SÅ imponerande verk!!!

  • Anna

    31 maj, 2016 at 07:27 Svara

    Jag tycker vi har överträffat oss själva! Det är alltid kul att se samlingsinlägget, men den här gången var det extra kul, så många fina grejer! Det är så roligt och spännande att det blir så mycket, så olika saker trots att alla utgår från samma tema

  • Linnéa

    31 maj, 2016 at 07:14 Svara

    Vad många fantastiska bidrag! Nu blir det till att spana in lite nya kreativa människor :)

    Jag gillar verkligen hur du har matchat ihop bilderna med varandra :D

  • Mikaela

    31 maj, 2016 at 07:04 Svara

    Herregud så mycket fint! Fick massa idéer på saker jag vill göra! SÅ bra jobbat med värdskapet! KRAM

  • Stina - Stinas tillvaro

    31 maj, 2016 at 07:02 Svara

    Jäklar vilken månad! Helt fantastiska bidrag och ett exemplariskt värdskap av dig Alicia. PLUS – älskar hur du satt ihop samlingsinlägget och fört samman bidrag som liknar/matchar varandra. Lite nördigt kanske men SÅ fint.

  • beata

    31 maj, 2016 at 06:58 Svara

    alltså vågar ej ta över pga du va så bäst <3

  • Wilda

    31 maj, 2016 at 06:48 Svara

    WOW! Vilken jäkla inspirationsboost! Snyggt sammanställt och ett imponerande värdskap! Nu får du ta och vila dig ;) <3

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.