min födelsedagsmorgon


Hallå där! Jag måste bara titta in och tacka för alla era kommentarer på mitt inlägg om mig själv igår, och mitt Monthly Makers-bidrag tidigare i veckan! Wow vad fina ni är, jag är alldeles överväldigad av all kärlek och hade den bästa tänkbara födelsedagen någonsin tack vare er! En annan som bidrog till att gårdagen glimmade som i en princessaga var min fantastiska sambo, som bjöd på frukost. Kolla! Han hade bakat kaka med både fyllning och marsipantäcke och orden ”Flisan 26” under ett lager riven choklad. Dessutom fick jag smörgås, kaffe och julmust med levande ljus som bröt novemberdunklet.


Alla katterna hade gått upp tidigt för att vara med och förbereda firandet. Vifslan var nyfiken på vad som gömde sig i paketet.


Jag med såklart och kanske ni också, så vad var det då? Jo två kuddar med kaninmotiv av min favoritkonstnär Klaus Haapaniemi!!!!! De är så fina så jag knappt kan bestämma om jag ska ha dem i soffan eller i ett vitrinskåp med lås och regel och alarm. Titta bara! Färger, mönster och motiv i ren perfektion!


Tofslan var mer imponerad av den tomma presentkartongen så jag vet vad hon ska få när hon fyller fyra.

På kvällen gick vi ut och åt pasta + chokladkaka med glass och kanderade popcorn på Jamie’s Italian och hade det mycket bra. Idag är jag ledig vilket också känns som rena lyxlivet så jag ska bara njuta, titta på Konstnärsdrömmen, jobba lite med precis vad som faller mig in och svara på era kommentarer förstås! Vad ska ni hitta på idag?

12 Comments
  • Wilda

    25 november, 2016 at 16:43 Svara

    Helt underbart! För söta kattskatter ni har alltså!

  • Pernilla Einarsson

    25 november, 2016 at 10:04 Svara

    Låter som du haft en lugn och mysig födelsedag (:
    Och kudden var fantastisk!
    Själv så har jag en kompis hemma som jag just nu vägleder igenom att sy ett par mysbyxor, då hon typ aldrig har sytt något innan. Kul att kunna få hjälpa till, blir både träning för henne och för mig (:

    • Alicia Sivert

      25 november, 2016 at 10:24 Svara

      Åh men vad härligt! En liten gemensam sömnadskväll kunde jag också behöva, så fint ju :)

  • Mikaela

    24 november, 2016 at 11:50 Svara

    Åh vad härligt det låter! Kudden var helt fantastiskt fin!! Och väldigt DU!

  • BySiri - The life of a creative mind

    24 november, 2016 at 11:30 Svara

    Grattis i efterskott! Har inte läst ditt andra inlägg än så skriver inte om det. Men alltså, din muminkopp, hur fin? Att de sitter och håller om varandra sådär. Vad mysig din födelsedag lät, din man, han kan :) Jättefina kuddar, har aldrig hört talas om skaparen förut men får nog googla lite, tyckte de passade himla bra i din röda soffa!

    Vi ska iväg och köpa julpynt faktiskt, har en deö men saknar julgranspynt och julstjärna att hänga i fönstret. Har dock tänkt göra en hel del julpynt själv, med papper i olika former ^^ Hur gör ni med pynt? Kram

    • Alicia Sivert

      24 november, 2016 at 14:11 Svara

      Jaa visst är den rar! Lilla kärleksmuggen :')
      Haapaniemi är nog mest känd i Sverige för sina Iitalamuggar med ugglor och rävar, men han gör också helt otrolig konst som inte syns här så mycket!

      Åh det låter ju superhärligt!! Jag har köpt det mesta av mitt begagnat, vilket ju innebär att det tar lååång tid att få ihop men att jag älskar varje liten pryl :) Annars gör jag en del själv också, men allra mest TÄNKER jag nog på allt jag skulle vilja göra, hehe! Ett bra tips är att sy kökshanddukar i jultyger. Supermysigt projekt och väldigt användbart!

  • Jessica

    24 november, 2016 at 09:25 Svara

    OMG KUDDEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag vill också ha!!!!!!!!! Ska önska mig i julklapp hehe. Och alltså katterna är så söta att jag smäller av. Jag ska gå på stand-up idag!! Så kul grej!! Och så ska jag pilla med arbetsproverna till KF tänkte jag :)))

    • Alicia Sivert

      24 november, 2016 at 14:08 Svara

      Grym du är, bravo Jessica! Och kul med stand-up och visst är kuddarna magiska? D.ö.r. M.v.h. D.ö.d.

  • Linnéa

    24 november, 2016 at 09:07 Svara

    Vilken underbar kudde!! Och vilka underbara ögon Tofslan och Viflans har <3
    Idag skall jag skiva lite på min hemtenta och sedan skall jag till skolan för att ha opponering på ett utkastet av hemtentan :/

    • Alicia Sivert

      24 november, 2016 at 14:07 Svara

      Åh, låter kämpigt men heja på och lycka till!!

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.