den kreativa veckan 20/2018: frihetsgudinnan och de sex chokladtårtorna

Hej på er i söndagssolen! Högsommarvärmen håller i sig och det känns konstigt att det bara är maj. Vi hoppade liksom över våren i år och på tre veckor har Gustavsberg gått från brungrått till fullaste blom. Jag måste ge mig ut med kameran snart så ni får se – det är så fruktansvärt vackert nu att jag tappar andan.


Den här veckan har jag målat färdigt ett beställningsporträtt jag jobbat med till och från under ganska lång tid.


Nästan ögonblickligen skissade jag upp nästa: En bild av svärfar i frihetsgudinnans krona – ett födelsedagskort i A3-format!


Vi firade hans 60-årsdag i helgen med en överraskningsfest i det gröna och presenten bestod av en resa till New York, därav utstyrseln. Såhär blev det färdiga kortet och jag har återigen utnyttjat min Winsor Green som jag försöker bli kompis med. Till ärgad koppar passar den bra.


Resten av veckans kreativa tid har gått åt till att baka. Sex chokladkakor har jag gjort till helgens firande och imorse tog jag en stadig bit av vad som var kvar till frukost. Vad skapar ni just nu?

I Den kreativa veckan delar jag med mig av mina projekt från den gångna veckan. Jag vill presentera processens alla sidor, inte bara det finputsade slutresultatet, och inspirera fler till en kreativ vardag!

No Comments

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.