födelsedagen


I måndags fyllde jag 25 år!


Jag låg vaken en stund och lyssnade på hur Andreas tassade runt och viskade till katterna. Småningom kom han in med tårta och tomtebloss och sjöng (väldigt snabbt för han var så rädd att något skulle fatta eld när blossen sprakade och smällde). Ute i vardagsrummet hade han dukat upp den finaste frukosten någonsin.


Jag fick pannkakor och kaffe. Det bästa jag vet.


Han hade till och med bakat tårta! Vilken snubbe alltså. Den såg lite ut som kakan Harry får av Hagrid men det tror jag inte var meningen.


Som om inte det vore nog fick jag så jävla fina presenter – en burgundyfärgad vinterkappa och en megatjusig ryggsäck! Jag behöver verkligen en ryggsäck så jag kan sluta bära allting på vänstra axeln alltid, och min mossgröna vinterjacka vi hittade begagnad för 30 spänn förra året har lämnat rätt mycket att önska. Dessa tu var emellertid perfekta och jag blev så rackarns glad.


Vifslan var också glad för hon fick smaka vispgrädde.


Efter jobbet åkte vi till mina föräldrar i Törnrosdalen för att fira födelsedag så som en bör. Egentligen skulle vi gått ut och ätit men restaurangen jag ville gå till var stängd på måndagar(!?) så mamma spontanade ihop världens bästa middag. Tacos med allt som är gott och tidernas mumsigaste saffranskladdkaka med hallon på! Helt vansinnigt.


Och vet ni vad mer som var vansinnigt? Att jag fick en cykel! En helt underbar alldeles egen ny och superfin cykel! Mamma hade fått en cykel på sin 25-årsdag och tyckte det var en bra tradition att föra vidare. Det tyckte jag också som inte haft någon på typ fem år sen min förra blev cykelnappad.
På denna ljuva springare rullade jag sen, med mage och hjärta fulla, över frostiga förortsgator ner till stationen och hem. Bra dag!


Trött och lycklig tjej, hej!

foto av PAPPA
18 Comments
  • Emilia

    29 november, 2015 at 14:20 Svara

    Hipp hurra! Verkar som du haft en alldeles underbar födelsedag! Önskar mig alltid pannkakor när jag fyller år, något godare finns ju inte :) Alltså skrattade högt åt Hagrid tårta, så jäkla tjusig, verkar onekligen vara en bra grabb det där!

  • Wilda

    28 november, 2015 at 09:46 Svara

    Vilken himla mysig födelsedag! Bra partner du har fixat ;) Och väskan och kappan kändes väldigt mycket du och så rätt (utifrån det lilla jag vet om dig från bloggen). Grattis i efterskott!

    • Alicia Sivert

      9 december, 2015 at 10:38 Svara

      ELLER HUR!!!!??????? Bra väska, bra jacka, bra snubbe! Vet ej vad jag ska ta mig till med allt fint <3

  • Sabina

    26 november, 2015 at 12:00 Svara

    Åh, grattis i efterskott! Tårtan var så himla charmig och jättefina presenter! En ny cykel ligger högst upp på min önskelista just nu, hoppas att denna inte blir snodd!!

    • Alicia Sivert

      9 december, 2015 at 10:37 Svara

      Haha verkligen! Jag kommer kedja fast den väl ;) Tack!

  • Helga

    26 november, 2015 at 11:05 Svara

    Grattis i efterskott! Så mysigt med födelsedagar faktiskt :) I år var jag ledig (fredag, långhelg tjoho!) och passade på att hämta systerdotter på förskola och mysa med sambon :) Nästa år är det på en lördag så då blire nog också göttans!

  • Mikaela

    25 november, 2015 at 21:42 Svara

    Låter jättemysigt! Och kappan ser fantastiskt snygg ut du! Så gullig tårta <3

    • Alicia Sivert

      9 december, 2015 at 10:36 Svara

      Den är så fin! Du får se live nån gång :))

  • Borgmästaren

    25 november, 2015 at 21:42 Svara

    Åh, så fint det verkar! Grattis på födelsedagen! Angående tårtan… det är ju tanken som räknas. Kan inte få bilden av Hagrids tårta ur huvudet nu för det finns ju onekligen likheter. Men jag tycker som sagt att man får bortse från det yttre och istället fokusera enbart på tanken bakom och arbetet. Så hälsa honom att den var superfin för det var ju en superfin tanke och ett superfint jobb (men skippa det där om ytskiktet för det är ju inte viktigt, egentligen).

    • Alicia Sivert

      9 december, 2015 at 10:36 Svara

      Självklart! Han får inte mer kritik än han kan tåla ;)

  • Amanda

    25 november, 2015 at 14:17 Svara

    Vilken härlig födelsedag! :)

  • Jessica

    25 november, 2015 at 10:44 Svara

    GUD VILKEN FANTASTISK DAG!!
    kallas du för Flisan?! Gillar harrytårtan och kappan och ryggsäcken är perfekta! Och cykeln!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ALLT!

    • Alicia Sivert

      9 december, 2015 at 10:34 Svara

      Alltså mina föräldrar har alltid kallat mig för Isa, Isa-Flisa eller Flisan. Andreas har adopterat det, hehe :P
      OCH JA!!!!

  • Ruth | HungryHeart.se

    25 november, 2015 at 09:15 Svara

    Grattis i efterskott! Det verkar som om du hade en helt fantastisk födelsedag. =)

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.