about a mile down on the dark side of Route 88

aliciasivert, alicia sivertsson, bag, picnic hamper, basket, trug, shoes, red sandals, sandal, vintage, second hand, bottle, picknickkorg, picknick, korg, väska, träskor, skor, sandaler, 70-tal, röda träskosandaler, flaska, saftflaska, patentkork, andrahand, begagnat
Önskar livet vore som en Springsteensång. Skulle packa den perfekta utflyktsväskan (Erikshjälpen, 55 kr) med dubbelmackor i smörpapper, ett par saftflaskor (flyttloppis, 10 kr) och en filt. Knäppa på mig en jeansskjorta och mormors gamla träskosandaler (70-tal, ärvda) och ta bilen till vägs ände med alla fönster neddragna. Like spirits in the night, all night, in the night, all night.

rubrik och avslutande citat ur SPIRIT IN THE NIGHT av BRUCE SPRINGSTEEN
5 Comments
 • Candy

  8 juli, 2012 at 09:10 Svara

  Älskade Bossen. <3

 • marie

  27 juni, 2012 at 13:07 Svara

  Jag och min nya solhatt kommer med!

 • kajsa

  26 juni, 2012 at 12:41 Svara

  åååh så fint!

 • wictoria

  24 juni, 2012 at 12:40 Svara

  Oj nej, tack :)Och dina röda träskor..så fina!! Letar som en tok efter ett par second hand.

 • Hanna

  22 juni, 2012 at 08:38 Svara

  haha, åh, ja – precis så tänkte jag ju när jag såg plakatet och tryckte av kameran. i synnerhet som jag hade oturen att faktiskt drabbas av de små krypen tidigare i år. brr. och det där huset, det huserar (hoho, haha) ett kombinerat närlivs och pizzeria i bottenplanet, så tyvärr tror jag att de tycker mycket om sin coca cola-reklam. faktiskt så bodde jag, för snart fyra år sen när jag var nyinflyttad, på gatan som kan skymtas bakom huset. ibland handlade jag på livset, men aldrig aldrig att jag skulle ha vågat köpa pizza där …

  förresten var det fint att få din kommentar, för jag var inne på din blogg strax före det och tänkte återigen "åh vad bra att alicia är tillbaka och bloggar" (ja, ja, jag vet, du har ju varit det ett tag nu) för din blogg är så bra och värd, fast sen orkade jag inte kommentera och säga det. fy på mig! jag säger det nu istället :)

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.