Din idé – i mitt utförande?

Jag tar beställningar på både konst, hantverk och pedagogiska uppdrag. Har du en idé som skulle passa i mitt utförande? Tveka inte att höra av dig! Nedan följer exempel på vanliga förfrågningar.

Akvarellmålningar

Har du ett kärt hus, en närstående eller ett husdjur du önskar ett porträtt av? Jag använder bara material av högsta konstnärskvalitet – papper från Arches i 100% bomull och akvarellfärger från Winsor and Newton Professional, med hög ålders- och ljusbeständighet.

Ett personligt porträtt blir ett värdefullt konstverk att glädjas av för resten av livet! Den perfekta presenten till jubilanten, studenten, bröllopsparet eller vännen du vill visa lite extra uppskattning.

aliciasivert.se alicia sivert sivertsson aliciasivert stuga med stege värmdö värmdömotiv nora gård akvarell akvarellmålning målning målningar konst vattenfärg watercolor watercolour water color colour aquarelle house hut cabin ladder painting paintings art sweden swedish byggnader present presenttips oxstallet 34:an björsbo

Vad jag behöver av dig

Av dig behöver jag minst en men gärna flera referensbilder att utgå ifrån. Bilderna måste vara tagna av dig eller så ska du ha erhållit fotografens tillstånd att lämna dem vidare till mig att användas som referens för ett konstverk. Jag vill också veta om det är någon särskild färgskala du gärna vill att jag jobbar inom – eller tvärt om undviker. Älskar du orange och avskyr lila? Det fixar jag! Sist men inte minst vill jag veta om det finns en deadline då verket behöver vara färdigt, och om det ska bli en gåva och arbetsprocessen därför bör hållas hemlig.

Priser för akvarellmålning

Pris på ett originalverk varierar beroende på storlek och antal objekt i bilden. Husakvareller från 2700 kr för A4. Kontakta mig med din idé för att få en prisuppskattning.

50% av avgiften betalas efter att jag gjort och du godkänt grundskissen, återstående 50% när verket är färdigställt. Om du väljer att avbryta köpet återbetalas inte den första avgiften.

Namnbroderi, dopklänningar och andra högtidsplagg

Har du en dopklänning som gått i arv genom familjen? Jag broderar namn, datum och eventuella symboler med hänsyn till de tidigare broderiernas stygntyp och estetik. Jag gör även broderier till andra högtider, som bröllop, begravning eller jubileum. Kanske vill du ha ditt namn och en figur broderad på din jacka, eller ett helt set scenkläder dekorerade med symboler för dig och ditt artistskap. Det fixar jag!

Gillis 2018, på dopklänning från 1985.

Priser för dopklänning eller annat högtidsbroderi

900 kr upp till 12 bokstäver/siffror. Därefter ytterligare 100 kr per tecken. Priset avser tecken med en höjd på upp till 2,5 cm.

Priser för jacka, scenkläder och liknande

Pris på förfrågan.

Beställningsuppdrag i urval

Mormors bok – en handbunden bok med personliga akvarellillustrationer på varje uppslag.
Björsbo – akvarellmålning av ett älskat fritidshus.
Fjälluggla bland ljung – broderad tavla.
Tre barnbarn – porträtt i akvarell.

Kontakt

Jag innehar F-skattesedel och är momsregistrerad.
Kontakt: alicia(a)sivertsson.se – byt ut (a) mot @

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.