afskedligt förskedligt överskedligt kryptoskedligt


Efter ett extrainkallat planeringsmöte stationerat vid The Muffin Bakery på Drottninggatan och en tur via kvällssolen i Observatorielunden gick Högsta Rådet på Eclipse och beundrade avklädda manboybringor i dryga två timmar. Personligen föredrar jag när Jake hoppar omkring på hustak i Prince of Persia men filmen var i alla fall bättre än sin föregångare. Synd att det ska käbblas så mycket varulvar och vampyrer emellan. Somliga var i alla fall nöjda med utsikten.

1 Comment
  • carolina

    9 juli, 2010 at 08:39 Svara

    alltså, förlåt om jag är väldigt fåfäng eller så men avskyr den där bilden. hej. ser jag ut så? usch

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.