4 Comments
 • Anna

  4 oktober, 2010 at 20:35 Svara

  Vaddå!?!?!? Julia Baird som i Johns halvsyster? Skämtar du? Vad är det här?!?!?

 • Sebastian

  3 oktober, 2010 at 19:18 Svara

  Kan knappt bärga mig! Go on!

 • Alicia Sivert

  2 oktober, 2010 at 14:56 Svara

  Sebastian: Just densamme! Jag ska förklara hela bakgrundshistorien så snart jag hämtat mig (inte riktigt än alltså).

 • Sebastian

  2 oktober, 2010 at 13:17 Svara

  Julia Baird!?

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.