aliciasivert.se – ny hemsida och ny målad header!

aliciasivert

Hej! Jag hoppas det gick bra att hitta hit! Efter två och ett halvt år av buggar och trassel rasslade det till, och plötsligt var min hemsida… ja, inte färdig, men i alla fall brukbar! Ikväll tog jag det lite överilade beslutet att flytta över hela arkivet och er som följer mig via Bloglovin, och då gick det ju inte att hålla hemligt längre!

Jag har mycket kvar att fixa, skriva information till undersidorna, rensa och omkat(t)egorisera mitt efter nio år på Blogspot ganska omfattande arkiv, omdirigera länkar, fylla på portfolion (jag är på 2014 nu), försöka lista ut varför bilderna visas i lite blandad pixelbredd, med mera. Men medan jag knappar får ni himla gärna klicka er runt lite och testa hur det funkar! Jag är evigt tacksam för all input!

En grej jag i alla fall gjort är att måla en ny header! Den är kraftigt inspirerad av den förra för jag ville inte ändra uttrycket alltför mycket, men jag har bytt tröja, min naturliga hårfärg har vuxit ut och katterna har knyckt garnnystanet! Jag använde akvarell och lite vit gouachefärg.

Min förhoppning är att allt snart ska vara som vanligt här – fast lite bättre!

Varmt välkomna till aliciasivert.se, min alldeles egna plats ❤

25 Comments
 • Wilda

  27 juli, 2018 at 15:14 Svara

  Helt fantastiskt! Jäklar vad du har kämpat för det här och wow så fint det är! <3

  • Alicia Sivert

   28 juli, 2018 at 10:13 Svara

   Tack Wilda, och tack för allt ditt stöd genom resan hit!

 • Katarina

  25 juli, 2018 at 19:58 Svara

  Helt underbart med garnnystandet hos katten, är det den katten som du tidigare har skrivit om som jag tyckte skulle starta en egen garnnystansblogg? :) Gillar detaljen med ringen också.

  • Alicia Sivert

   26 juli, 2018 at 10:31 Svara

   Haha åh, det minns jag faktiskt inte vilken av dem det var! Tofslan är det som håller nystanet på bilden, ifall du skulle råka hitta konversationen :) Tack snälla Katarina!

 • Denise Gränsevik

  25 juli, 2018 at 15:09 Svara

  Åh så spännande! Har tänkt i ett år kanske att jag vill göra något vettigt av min blogg men herreguuuuuu va tråkigt jag tycker det är… Sjukt impad som alltid och Älskar headern <3

  • Alicia Sivert

   25 juli, 2018 at 17:19 Svara

   Åh, det är motigt ibland alltså men ingen skulle bli gladare än jag om du fick feeling! Mycket jobb men väldigt värt det nu :) Och tack för peppen fina du <3

 • Martina

  23 juli, 2018 at 17:46 Svara

  Grattis! Bra kämpat!

  • Alicia Sivert

   24 juli, 2018 at 09:57 Svara

   Tusen tack, det betyder så mycket för mig <3

 • Linnéa

  23 juli, 2018 at 16:53 Svara

  Hurra! Jag gillar verkligen den nya headern 😊 Tycker det var fint att du behöll känslan av den gamla, men uppdaterade den till något nytt.

 • Ida Johansen

  23 juli, 2018 at 08:12 Svara

  Wow va roligt! Väldigt fin header:) Den här sidan var mycket lättare att läsa från mobilen, vilket jag uppskattar. Kram Ida

  • Alicia Sivert

   23 juli, 2018 at 10:35 Svara

   Åh vad skönt att höra, tack snälla Ida! <3

 • Anna María

  23 juli, 2018 at 08:11 Svara

  Hurra!! Grattis till flytten! Ser superfint ut!

 • Raija Lundh

  23 juli, 2018 at 06:52 Svara

  Snyggt!

 • Ulrika

  22 juli, 2018 at 23:47 Svara

  Kul med flytt! Planerar för en egen flytt framöver, börjar verkligen lessna på blogg.se och alla dess konstiga buggar och begränsningar. inspirerande med din flytt!

  • Alicia Sivert

   23 juli, 2018 at 10:34 Svara

   Men vad kul! Jag skickar gärna all pepp jag kan – höll på att förgås fullständigt under denna process och har all förståelse för motstånd och inspirationsbrist! Men det ÄR värt det! Heja! <3

 • Anki

  22 juli, 2018 at 23:36 Svara

  Superfint! Och helt rätt att förnya headern fast ändå bevara känslan från din gamla, då känns det som det är du :D

  • Alicia Sivert

   23 juli, 2018 at 10:33 Svara

   Vad roligt att du tycker jag lyckats med det! Tack snälla :D

 • Mikaela

  22 juli, 2018 at 21:58 Svara

  Hurra!!!

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.