alla hjärtans dag-kort

Äntligen är den här – den mest kommersiella och överjävliga dagen på hela året! Ni vet ju vad jag tycker. Varför säger jag då ’äntligen’? Jo, för det innebär att jag får chansen att göra NYA ALLA HJÄRTANS DAG-KORT! Varsågoda, skriv ut, posta, maila, tagga, dela, klistra upp, rama in, ge till alla era kära! Och ha nu en riktigt fin dag och glöm inte bort det femte hjulet!

aliciasivert, alicia sivert, alicia sivertsson, allahjärtansdag, allahjärtansdagkort, alla hjärtans dag, alla hjärtans dag-kort, collage, satir, kollage, humor, jag älskar mat och är alltid hungrig
Jag älskar MAT och är ALLTID hungrig!

aliciasivert, alicia sivert, alicia sivertsson, allahjärtansdag, allahjärtansdagkort, alla hjärtans dag, alla hjärtans dag-kort, collage, satir, kollage, humor, du och jag nej
Du & jag, 1.

aliciasivert, alicia sivert, alicia sivertsson, allahjärtansdag, allahjärtansdagkort, alla hjärtans dag, alla hjärtans dag-kort, collage, satir, kollage, humor, engångsligg rekommenderas
Engångsligg rekommenderas!

aliciasivert, alicia sivert, alicia sivertsson, allahjärtansdag, allahjärtansdagkort, alla hjärtans dag, alla hjärtans dag-kort, collage, satir, kollage, humor, jag har hittat ett preventivmedel för oss
Jag har hittat ett preventivmedel för oss. VARFÖR SÅ DYSTRA DÅ?

aliciasivert, alicia sivert, alicia sivertsson, allahjärtansdag, allahjärtansdagkort, alla hjärtans dag, alla hjärtans dag-kort, collage, satir, kollage, humor, säg inte att du är gift en vårta kommer sällan ensam
Säg inte att du är gift!?
En vårta kommer sällan ensam.

aliciasivert, alicia sivert, alicia sivertsson, allahjärtansdag, allahjärtansdagkort, alla hjärtans dag, alla hjärtans dag-kort, collage, satir, kollage, humor, din mens har uteblivit
Din mens har uteblivit! Det vet jag!

aliciasivert, alicia sivert, alicia sivertsson, allahjärtansdag, allahjärtansdagkort, alla hjärtans dag, alla hjärtans dag-kort, collage, satir, kollage, humor, du och jag nej
Du & jag, 2.

aliciasivert, alicia sivert, alicia sivertsson, allahjärtansdag, allahjärtansdagkort, alla hjärtans dag, alla hjärtans dag-kort, collage, satir, kollage, humor, tre killar älskar mig - vem ska jag välja?
Tre killar älskar mig – VEM SKA JAG VÄLJA?

aliciasivert, alicia sivert, alicia sivertsson, allahjärtansdag, allahjärtansdagkort, alla hjärtans dag, alla hjärtans dag-kort, collage, satir, kollage, humor, en festlig korvrätt skär en skåra på längden i varje korv
En festlig korvrätt: Skär en skåra på längden i varje korv.

aliciasivert, alicia sivert, alicia sivertsson, allahjärtansdag, allahjärtansdagkort, alla hjärtans dag, alla hjärtans dag-kort, collage, satir, kollage, humor, när fredagen kommer reser min kille hem till mamma LEVE SVÄRMOR
När fredagen kommer reser min kille hem till mamma. LEVE SVÄRMOR!

aliciasivert, alicia sivert, alicia sivertsson, allahjärtansdag, allahjärtansdagkort, alla hjärtans dag, alla hjärtans dag-kort, collage, satir, kollage, humor, du och jag nej
Du & jag, 3.

aliciasivert, alicia sivert, alicia sivertsson, allahjärtansdag, allahjärtansdagkort, alla hjärtans dag, alla hjärtans dag-kort, collage, satir, kollage, humor, lika lång men inte fullt så tjock
Lika lång, men inte fullt så tjock.

aliciasivert, alicia sivert, alicia sivertsson, allahjärtansdag, allahjärtansdagkort, alla hjärtans dag, alla hjärtans dag-kort, collage, satir, kollage, humor, du är ett avslutat kapitel
DU ÄR ETT AVSLUTAT KAPITEL.

aliciasivert, alicia sivert, alicia sivertsson, allahjärtansdag, allahjärtansdagkort, alla hjärtans dag, alla hjärtans dag-kort, collage, satir, kollage, humor, för mig fanns bara du
För mig fanns bara du.

aliciasivert, alicia sivert, alicia sivertsson, allahjärtansdag, allahjärtansdagkort, alla hjärtans dag, alla hjärtans dag-kort, collage, satir, kollage, humor, det verkar inte ha med storleken att göra
Det verkar inte ha med storleken att göra.

aliciasivert, alicia sivert, alicia sivertsson, allahjärtansdag, allahjärtansdagkort, alla hjärtans dag, alla hjärtans dag-kort, collage, satir, kollage, humor, tillfällig huvudvärk
TILLFÄLLIG HUVUDVÄRK. Tillfällig, men intensiv.

aliciasivert, alicia sivert, alicia sivertsson, allahjärtansdag, allahjärtansdagkort, alla hjärtans dag, alla hjärtans dag-kort, collage, satir, kollage, humor, din man ser ut som en tumme
DIN MAN SER UT SOM EN TUMME.

aliciasivert, alicia sivert, alicia sivertsson, allahjärtansdag, allahjärtansdagkort, alla hjärtans dag, alla hjärtans dag-kort, collage, satir, kollage, humor, hur klarar karlarna sig
Hur klarar karlarna sig?
JA, INTE VET JAG!

aliciasivert, alicia sivert, alicia sivertsson, allahjärtansdag, allahjärtansdagkort, alla hjärtans dag, alla hjärtans dag-kort, collage, satir, kollage, humor, jag offrade allt för den man jag älskade
Jag offrade allt för den man jag älskade. Men hur såg vi ut!?!?

aliciasivert, alicia sivert, alicia sivertsson, allahjärtansdag, allahjärtansdagkort, alla hjärtans dag, alla hjärtans dag-kort, collage, satir, kollage, humor, glöm inte bort det femte hjulet
Glöm inte bort det femte hjulet!!!

Fjolårskorten hittar ni här.

De flesta rubriker och bilder kommer ur några nummer Allas Veckotidning från 1970-talet och Dagens Nyheter.

16 Comments

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.