älskling, vi är födda att ila


Ett fjolårsalster jag inte hann fotografera av innan jag gav bort det var detta glasögonfodral som min mamma fick i julklapp. Med broderi à la Bruce Springsteen.


När hon var på besök härom veckan och hade det med sig passade jag på att dokumentera.


Baksidan känner ni kanske igen från hattifnattpåsen.

Julklappsrimmet:
När synen grå och dimmig bli
Framtag detta etui
I det kan trygghet stilla vila
Älskling, vi är födda att ila


Så det var det.

12 Comments
 • Annelie

  21 april, 2015 at 11:54 Svara

  åh så häftigt! :)

 • Emilia

  19 april, 2015 at 19:05 Svara

  Åh men JA!! Tackar dig från djupet av mitt hjärta för att du visade detta. Min grabb fyller år snart och jag har inte haft någon aning om vad jag ska ge honom. Nu vet jag! Han älskar Bruce och han springer typ fem gånger i veckan så (om det är ok med dig såklart!!) så tar jag idén med det broderade citatet och gör nån typ av förvaring till träningskläderna eller kör det på en t-shirt. :)

  • Alicia Sivert

   19 april, 2015 at 19:15 Svara

   Definitionen av okej! Kör kör kör och glöm inte visa! :D Vad otroligt kul att du fick inspo :)

 • ISA

  19 april, 2015 at 17:14 Svara

  Mycket bra gåva du! FINT! kanske vore något som jag ska styra upp till min mammi, hon fyller snart. Problemet är att jag inte har nån symaskin :( eller kan sy. Men jag kan brodera!! alltid något va!? ;)

  • Alicia Sivert

   19 april, 2015 at 18:46 Svara

   ABSOLUT! :) Kanske inte blir något glasögonfodral då, men en tavla att hänga på väggen?

 • Sabina Westlin

  19 april, 2015 at 08:43 Svara

  Så jättefint gjord och bra julklappsrim också, älskar rim!

 • Sandra

  19 april, 2015 at 07:15 Svara

  Alicia, du är så fantastiskt grym. Allt du gör blir till guld och det är så roligt att få se alla dina alster.

 • Helga

  19 april, 2015 at 07:08 Svara

  Så himla fint + älskar den låten.

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.