and now they’re all watching the sea

I lördags var jag och Storsleven på skattjakt på Erikshjälpen. Jag hittade en spegel som ser ut som fönstret i en kabyss och får mig att känna det som om jag tittar ut över havet varje gång jag ska till att kika i den. Tyvärr är det min egen bleka nuna och vanliga omgivning som blänger tillbaka, men låtsas kan man ju alltid.


Pris: 45 riksdaler. Storlek: 30 cm i diameter. Upphängningsplats: obefintlig. Nostalgivärde: högt.

rubrik ur DEAD AND LOVELY av TOM WAITS
8 Comments
 • Adina

  20 juli, 2010 at 16:55 Svara

  Vilken vacker och unik spegel du hittat! En sådan skulle jag mer än gärna hänga på väggen, kanske med massa fotoramar med vackra bilder runt omkring den?

 • Ida Törnqvist - konstblogg

  16 juli, 2010 at 11:34 Svara

  Tusen tack snälla du :) Va kul att du tycker det!

  Underbar bild :D!

 • Emelie

  16 juli, 2010 at 07:32 Svara

  Ett ord säger mer än tuden ord… Eller vänta? Jo. Så måste det vara.

  Jag vill välja ordet nyskapande, i så fall.

 • Krumelurpillret

  15 juli, 2010 at 19:57 Svara

  dunder fin vart den spegeln!

  läste även de två förra inläggen och åh så härligt att få ha hemmet för sig själv! om du bodde närmare mig så skulle jag nu med detsamma hjälpa dig äta upp vinbären

  härliga inlägg hur som helst fina du.

 • Emilie

  15 juli, 2010 at 16:45 Svara

  Intressant och kreativ bild! :D

 • Bajenblomma

  14 juli, 2010 at 20:29 Svara

  Riktigt häftig pryl, men ännu fräsigare bild! Var får du all inspiration till dina bilder ifrån? Man blir ju helt inspirerad av att se dem. Jag vill också vara sådär kreativ som du verkar vara alltid.
  Japp, grön av avund, hoppas det kan bringa lite glädje hos dig :)

 • Cissi

  14 juli, 2010 at 18:35 Svara

  Vilken snygg bild! Skärpan är ju, som brukligt, helt klockren.
  P.s Älskar att jag blir länkad som Storsleven, sjukt nöjd!

 • sofia

  14 juli, 2010 at 17:48 Svara

  vilken, himla fin, blogg du hade! tycker så mycket om allt på något vis.

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.