and she shows you where to look among the garbage and the flowers

rubrik ur SUSANNE av LEONARD COHEN
5 Comments
 • Anna

  25 maj, 2010 at 14:03 Svara

  magiskt vackert

 • Emilie

  20 maj, 2010 at 07:53 Svara

  Tack för välkomnandet! Nu är jag faktiskt äntligen hemma, även om resan hem var ganska hemsk man samtidigt bra eftersom att jag fick se en snabbis av London :) Så, vad sägs om att ses inom en snar framtid? puss o kram

 • Isabella

  19 maj, 2010 at 19:58 Svara

  Åh men så vackert.

 • Jenny Olofsson

  19 maj, 2010 at 18:07 Svara

  Åh vad vackert! vad duktig du är på att ta kort:) väldigt fin blogg för övrigt. Gillar hur du beskriver den, allt det tycker jag också om!
  Dagdrömmerier är jag expert på;)

 • Anonymous

  18 maj, 2010 at 13:09 Svara

  <3

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.