and the tumor is as big as an egg

Även om psyket varit lite som Strindbergs under Inferno har min fysiska hälsa för en gångs skull hållit sig dräglig under hösten och vintern. Jag tror det är slut med det nu. Lungorna känns som dammsugarpåsar (med damm i) och det är hemskt synd om mig även om ingen riktigt uppmärksammar det.

Förresten är det lite oförskämt hur snygg Malin på Saltkråkan är. Inte konstigt att hon blir gift med den förtrollade prinsen som har instoppad skjorta och en cockerspanielvalp och som är händig (nåja, mer än Melker) och gärna leker med alla de otäcka barnen.

rubrik ur CEMETERY POLKA av TOM WAITS
1 Comment
  • Hanna

    19 januari, 2010 at 10:37 Svara

    Jag tycker synd om dig! PUSS

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.