ändlös magi


Vet ni? Vi har överträffat oss själva. Majs Monthly Makersbidrag på tema magi krossar allt. Jag är så imponerad, inspirerad, avundsjuk och berörd. Se alla bidrag HÄR i Jessicas sammanställningsinläggOvan är en Bellatrixskiss jag gjorde när jag stod vid biljettinsläppet på jobbet och dog lågsäsongsdöden tidigare i veckan. Helt orelaterad fast ändå inte.

aliciasivert, alicia sivert, alicia sivertsson, monthly makers, kreativitet, utmaning, blogg, bloggutmaning, kreativt 2015, månadstema, skapa, makeri, alster

logga och foto av Agnes Hammar

Monthly Makers är en kreativ utmaning som bygger på att alla som vill är med och skapar på ett givet månadstema varpå bidragen sammanställs till ett megainspirationsinlägg i slutet av månaden. Mer kan du läsa HÄR. Vi som ligger bakom projektet är Jessica, Mikaela, SandraBeatrice, Jess, Anna María, Annica, Emelie, AgnesBeata, Elsa och så jag.

4 Comments
 • Sandra

  3 juni, 2015 at 05:50 Svara

  Alltså Bellatrix <33 Du är så rackarns duktig och Helena Bonham Carter är min största favorit!

 • Mikaela Johansson

  2 juni, 2015 at 19:35 Svara

  Alltså hur galet duktig är du?! Jag önskar att jag också kunde rita sådär fantastiskt. Dela med dig lite av din briljans va. <3

  • Alicia Sivert

   3 juni, 2015 at 15:22 Svara

   Tack Mikaela! Jag är väldigt inspirerad att rita just nu. Funderar på att köra nån slags teckningsutmaning med mig själv för att öva :)

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.