andra advent


Så, det blev jul hörni. Och för en som druckit must sen i oktober känns det lite märkligt att slutligen tända det andra ljuset. För den som stressar över klappar kan jag varmt rekommendera Tove Janssons novell Granen. Den finns att hitta i Det osynliga barnet och andra berättelser (alla historier är fenomenala med hög igenkänningsfaktor, så tips tips – julklapp till er själva). Julhetsen har inte drabbat mig än, men plugghetsen. Så har ni i er tur förslag på studietekniker för en motsträvig och rastlös häxa mottages sådana tacksamt.

aliciasivert, alicia sivertsson, jul, mys, tallrikar, royal copenhagen
Jultallrikarna är framtagna och jakten på någotsånär stilsäkert begagnat pynt utan tomtar och nallebjörnar fortsätter förhållandevis fruktlöst.


Igår stod jag på julmarknad med lite grejer jag gjort. Bland annat badrumsmatta #1 och #3, tubhalsdukar och tygkassar jag stretat mig fördärvad med mormors gamla Husqvarna Automatic för att få färdiga i tid.


Bredvid stod mamma med sina smycken och bruksföremål i glas.


Textilierna var det ingen åtgång på så vill någon investera i en handgjord julklapp är det bara att skrika ”lusselelle”.

aliciasivert, alicia sivertsson, jul
Mina små örhängen togs det däremot tabberas på, och sen satt jag hela kvällen och limmade beställningsvaror. Kul kul kul kul kul!


Jag kan visa hur jag gjorde dem vid tillfälle.

aliciasivert, alicia sivertsson, jul, mys
Annat som har hänt är att trollkarlen, förfadern och Andreas katt haft lussebullekalas.

Det är lite svårt att hinna med just nu. Jag hoppas att ni tar hand om er, mina vänner.

2 Comments
  • Helga

    9 december, 2013 at 05:41 Svara

    Vilka snygga smycken din mamma gjort! Vad är det för fint garnigt i korgen? :)

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.