andra påskadvent i efterskott

aliciasivert alicia sivertsson painting illustration frame picture man grandfather books sherlock holmes book morfar grandpa morfar self portrait självporträtt 1950 målning teckning ram bild
I helgen var det alltså andra påskadvent, och jag beslutade att pynt inte behöver vara påskigt utan att det är tanken som räknas och huvudsaken som vanligt är att man trivs.

aliciasivert alicia sivertsson painting illustration frame picture
Så jag satte ny (gammal) ram och grå passepartout kring morfars självporträtt från 1950.

Mumindalen blir en djungel aliciasivert alicia sivertsson flower flowers arabia cup coffee cup glass vase
Och kompletterade den anarkistiska fönsterbrädan med ytterligare en skär historia. I en väldigt Mumindalen-blir-en-djungel-sk kopp från Arabia (via Erikshjälpen) tillpåköpet.

Och jag måste nog påstå att jag trivs.
Någon annan som stor- eller småskalefirade?

2 Comments
  • Emelie Wojak

    28 mars, 2012 at 07:26 Svara

    Får man göra högtidsdagar precis som man vill? Då ska jag nog göra en handfull själv tror jag. Älskar ramen, och porträttet förstås! Dock frågan om bladen till blomman. Ger mig hemska, hemska minnen från förskolan. Men muggen, ja!

    Gör mig en högtidsdag snälla?

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.