9 Comments
 • Anna

  18 mars, 2013 at 21:54 Svara

  Andrea bilden gor mig nyfiken. Weasley-tröja?

 • Ung Tant

  17 mars, 2013 at 21:33 Svara

  Vilket underbart broderi. Blir fett sugen på att sätta igång och brodera nu, det var verkligen evigheter sen sist jag hade något roligt projekt.

  • Alicia Sivert

   17 mars, 2013 at 21:48 Svara

   Av alla härliga hantverksformer är broderi min absoluta favorit. Känns kul att ha öppnat upp för fritt broderi också, även om jag är ganska förtjust i mina inrutade korsstygn.
   Behöver också ett jätteprojekt nu nu nu!

 • Cronoline

  17 mars, 2013 at 18:26 Svara

  Den översta är underbar :'D Älskar detaljen med tänderna.

  • Alicia Sivert

   17 mars, 2013 at 19:43 Svara

   Tack! Han blev ganska sympatisk. Ska spänna upp honom på ram och ge bort till mellanbrodern.

 • Jessica

  17 mars, 2013 at 13:11 Svara

  DEN ANDRA BILDEN. FÄRGERNA. ÄR DET VAD JAG TROR ATT DET KAN VARA?
  Och ack för att misslyckas, även om det inte syns för ett otränat öga som mitt. Hoppas det blir kalas till slut. (Jag har inte pysslat eller skapat ordentligt på flera veckor, börjar göra ont nu.)

  • Alicia Sivert

   17 mars, 2013 at 13:59 Svara

   Det är precis vad du tror att det är. :) :) :)

   Åh, jag avskyr att vara mellan pyssel! Det är en destruktiv sinnesstämning. Jag håller också mest på med småjox just nu och det gör mig rastlös. Behöver göra ett korsstygnsbroderi av proportionerna ENORMT, eller starta ett stickprojekt som inte går åt fanders. MEN jag tror att våran framtida första dejt kommer sätta inspiration där den behövs.

 • Anonym

  17 mars, 2013 at 11:55 Svara

  Fantastiskt fint!

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.