as every fairy tale comes real (6)

Eftersom jag och större delen av familjen ligger däckade i varsin sovalkov blir det inte till att ta sig upp på hästryggen ikväll. Abstinensen försöker jag motarbeta med hjälp av en handfull vinterporträtt från tidigare år.

aliciasivert alicia sivertsson häst porträtt vinter säby gård horse portrait
Wilson

aliciasivert alicia sivertsson häst porträtt vinter säby gård horse portrait
En sån där rödhårig tjej i precis min smak

aliciasivert alicia sivertsson häst porträtt vinter säby gård horse portrait

aliciasivert alicia sivertsson häst porträtt vinter säby gård horse portrait
Dortmund

aliciasivert alicia sivertsson häst porträtt vinter säby gård horse portrait

aliciasivert alicia sivertsson häst porträtt vinter säby gård horse portrait
En annan rödhåring i tjusig ljussättning

I övrigt tror jag det finns risk att jag dör huvudvärksdöden innan kvällen är kommen.

rubrik ur BOTH SIDES NOW av JONI MITCHELL
5 Comments
 • Alicia Sivert

  15 februari, 2011 at 18:29 Svara

  Tusen tack ska ni ha! Jag har en Pentax K200D och till de här porträtten har jag använt pappas gamla analoga 85a. Det är mycket mer krångel men blir också snyggare resultat att fota helmanuellt!

 • Adina

  15 februari, 2011 at 15:36 Svara

  Vilken underbart duktig fotograf du är Alicia! Vad använder du för Objektiv + kamera egentligen om jag får fråga? :) Riktigt knivskarpa och absolut helt underbara!

 • Emelie

  13 februari, 2011 at 09:00 Svara

  Luv.

 • Malin

  10 februari, 2011 at 20:22 Svara

  Finner egentligen inte ord för dina vackra hästfoton. De är helt perfekta! Ljuset, kontrasterna, skärpan, skärpedjupet, kompositionen… Dessutom ser de varken opersonliga eller tråkiga ut, bara tvärtom! Jag som är lite av en hästporträttstönt gillar dem skarpt! Du är så himla duktig med kameran! :)

 • Emilie

  8 februari, 2011 at 21:14 Svara

  Precis vad jag behövde! Lite vackra hästbilder :) Jag spånar på min John Bauer-häst som jag vill rita. Kanske imorgon. Kanske i helgen. Vi får se.

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.