att komma hem igen


Det är så ljuvligt att ha möjlighet att åka iväg en stund och bara göra annat, men hur underbart är det inte att komma hem igen? I onsdags kväll gjorde jag det till rosor och choklad.


Och till en som blev så glad att hon inte visste vad hon skulle ta sig till, som bara for runt, runt i lägenheten i femhundra kilometer i timmen, hoppade upp och ner på skåp, grävde i soffan, lekte med mina fingrar i gliporna mellan pinnstol-pinnarna och till sist reste sig upp på bakbenen för att fånga min hand mellan sina tassar.


Eller den här som låter en veta att man är önskad genom att hon lägger sig på rygg och blänger tills man kommer och klappar magen.


På de fyra dagar jag varit borta hade myntan blivit typ en meter hög. Jag fick sno den till en cirkel för att krukan inte skulle tippa.


Och vet ni vad mer som hänt? Alla mina sex sådda citronkärnor hade grott! Fyttirackarn vad glad jag blev när jag gläntade på plastpåsen!


Jag gick direkt upp på torsdagsmorgonen och jobbade, men i helgen var vi lediga och bara myste.


Ännu har jag inte riktigt kommit upp i mitt vanliga tempo igen, och det är rätt skönt. Ibland kan jag känna att jag behöver semester efter att jag varit på semester.

Har ni haft för er nåt särskilt kul på sistone?

2 Comments
  • hanna, förbanna

    19 april, 2016 at 10:37 Svara

    alltså, Tofslan och Vifslan <3

  • Linnéa

    19 april, 2016 at 08:15 Svara

    Det är så härligt att veta att man varit saknad när man varit borta :)

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.