axelklaffar & skenbakfylla

Det blidde inte piké, utan vit serveringsskjorta med axelklaffar och guldknappar, och det mina damer och herrar var nog tjusigare än flera av era festblåsor. See, a red head in a uniform will always get you horny.
Dessutom blidde det skål i mousserande under fyrverkeriet och dunbolsterflingorna på uteserveringen vid tolvslaget, och gott om men lagom mycket gäster. Hem kom jag också utan värre komplikationer (wow SL!) och klev in genom dörren vid halv fyra. Sen kunde jag inte somna, och imorse var jag skenbakfull med huvudvärk och illamående. Tur att jag fick en timmas sovmorgon. Har aldrig sett T-Centralen så tom på folk. Universalt bakrus. Annars var det en sorgens dag på Terrassen för vid fem vinkade vi av Ylva för sista gången. Åhhjälp vad trist det kommer bli.

Och så glömde jag visst delge det kanske viktigaste och jobbigaste nyårslöftet. Men det tar jag senare. Nu: tranbärste och bästa Bob.

No Comments

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.