”snälla barn”

Jag tycker inte om folk som fyller år och ingenting önskar. Jag känner mig som tidernas sämsta presentgivare – usel både på att komma med idéer och att göra det i tid. Vanligtvis blir det nödlösning.se = presentkort som görs dagen innan/samma morgon. Tur att jag inte var med vid Jesu födelse för av mig hade han aldrig fått den där myrran eller rökelsen, och Gud vet vad som då blivit av honom.

rubrik av PAPPA
8 Comments
 • Haz.

  11 maj, 2010 at 00:53 Svara

  Håller med alla ovanstående kommentarer. trodde först att du köpt/fått världens finaste presentkort.

 • Alicia Sivertsson

  5 maj, 2010 at 15:01 Svara

  TACK för all beröm! Himmelskt så glad jag blir.
  Cissi skrev en sån fin kommentar som inte vill publiceras från hennes dator och som jag fick via facebook istället, men eftersom den var så gullig vill jag inte vara utan den utan tar mig fräckheten att själv lägga upp den.

  "Du är ju helt sanslöst duktig på dethär. Wow. Jag vill ha alla presentkort i världen från dig. Du borde göra och sälja! Men visst är det kalasjobbigt när de inte önskar sig någonting, jag vet ju själv hur jag är, äälskar presenter och försöker underlätta för mina vänner så att jag kan få så mkt äventyrligt som möjligt, haha. *egoistisk* Men föräldrar har inte hajjat att snälla barn och ett städat rum INTE är en bra present.

  Ska vi gifta oss snart Alicia? Puss"

  – Cissi, http://karamanjaka.blogg.se/

 • Felicia

  5 maj, 2010 at 13:43 Svara

  Men vilket presentkor!. Om jag slutar önska mig saker kanske jag ska hinta om din blogg så fattar alla precis vad de ska ge mig.

 • Hanna

  4 maj, 2010 at 20:31 Svara

  Du kan sluta ha dåligt samvete nu, för det där var det gulligaste presentkortet jag någonsin sett. JAG skulle bli överlycklig om jag var din pappa! Hälsa grattis!

 • Mimmmmi

  4 maj, 2010 at 16:31 Svara

  sv: jag tkr oxå det är dumt att man tjänar mindre pengar när man gör samma jobb. galet..

  håller med dig om att det är svårt att hitta presenter till folk. jag är ganska så dålig på't.

 • Riley

  4 maj, 2010 at 15:17 Svara

  Lägg av va människa! För att vara "usel både på att komma med idéer" så är du jädrigt duktig på att slänga ihop något i alla fall! Du borde skämmas för din negativitet för det här är ju nästan oförlåtligt orättvist! Presentkort är (enligt mig) faktiskt en underskattad presentidé och om de ser ut SÅ DÄR (pekar på bild) så är det ju årets fräsigaste födelsedagspresent liksom!

 • elin

  4 maj, 2010 at 13:42 Svara

  Du sa det. En kompis till mig fyller 18 idag, han får ingenting..

 • Maria

  4 maj, 2010 at 12:40 Svara

  håller helt med. helt omöjligt att komma på något skojigt att ge till kompisar. Det är alltid så att man kommer på något, som man sedan redan har gett för några år sedan ( iallafall för mig) xP

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.