bedrövligt

Jag guppade på små rosa moln efter att ha flugit fram på världens bästa häst och fokuserat hundraprocentigt i en timma eller så, men lämnade Ekerö och återvände till verkligheten för att bli avgrundsdjupt förtvivlad igen.

Det finns så många viktiga frågor. Man har EN röst på fyra år. Hur kan man inte göra allt som står i ens makt för att göra världen till en jämställd, lyckligare och mer grönskande plats? Hur kan man lägga sitt endaste enda och ändå så betydelsefulla inflytande på att inskränka och förvärra? Hur kan man prioritera att sätta taggtråd runt Sverige framför att se till att det finns ett jordklot att leva på även i framtiden?

Hur kan det vara någons Allra Viktigaste?

2 Comments
  • Jossan

    2 oktober, 2010 at 18:39 Svara

    Gör som jag; Gå med i UMR (ungdom mot rasism) och starta en lokalgrupp som jobbar aktivt för att motverka rasism och främlingsfientlighet. Du har lite drygt 6 år på dig innan du inte räknas som 'ungdom' längre.

  • Bajenblomma

    21 september, 2010 at 14:11 Svara

    Det är ett par himla bra frågor du ställer. Jag önskar att jag hade svar.

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.