begravelsespolka för fan


En grej som jag inte har berättat om som är himla bra är att jag ska se det här asfeta bandet på torsdag. Innan jag började jobba på biografen var det ingen som hade kommit på att jag borde gilla norsk cirkusrock och tipsat mig om Kaizers Orchestra, men sen kom Nils (ni känner honom som Glad-dementorn med bålen) och lärde mig allt om kassaplombering och manuella återköp, och vips sa han någonting i stil med att ”Tom Waits avgudar Kaizers Orchestra och Kaizers Orchestra avgudar Tom Waits” (eller ”Norwegian storm-trooping tarantellas with savage rhythms and innovative textures. Thinking man’s circus music. Way out.” enligt källan), och jag ba vadharjagmissat? och det var någonting bra jag hade missat så nu ska vi, plus två andra kollegor och två främlingar, på konsert. Men vill ni veta vad det är som är det bästa med det hela?


Jo, att vi ska på konsert i London!!!!!


Slänger in en till bara för att ni ska förstå ungefär hur ”way out” det kommer bli.

Om allting gått bra med dödstidiga avgångar och sms-biljetter och självincheckning så är jag uppe i luften nu. Men jag har fixat ett par tidsinställda inlägg (modern teknik alltså wow), så håll utkik efter dem. Vi hörs om några dagar!

No Comments

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.