a big hunk o’ love

Igår såg jag den absolut i särklass snyggaste karl jag någonsin skådat med blotta ögat i hela mitt liv överhuvudtaget. Seriöst. Jag hade kunnat äta upp hela komposthinken bara för att få uppfylla hans minsta önskan.
Mörkskäggig och lockig à la Bruce Springsteen 1975, med en jävla sjömansmössa på huvudet var det ju sådär så man nästan tappade alla brickor man höll i och trasslade in sig i förklädet och dog lite på kuppen. Inte blev det bättre av att han hjälpte mig att plocka av från bordet och lutade sig nära nära för att höra vad jag sa när jag stammade något slags tack. Vad ska en stackars flicka göra?
Jag svansade runt hans bord resten av kvällen.

Men innan dess träffade jag Lovisa Crimefighter som är på besök i stan och så tjusig att hon hade i stort sett samma inverkan på mig!

rubrik ur A BIG HUNK O’ LOVE av ELVIS PRESLEY
2 Comments
  • carolina

    10 augusti, 2010 at 13:47 Svara

    okej, låter mkt spännande. men TOG DU NÅN BILD?

  • Hanna

    4 augusti, 2010 at 22:34 Svara

    Åh, vad härligt! Hade han hund också?

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.