blodrött, djupblått och svartvitt

De där dagarna när man är frustrationsledsen, lättnadsledsen och orosledsen, försöker skriva ansökningsbrev och kopiera betyg och personbevis och sköta ruljansen och hålla huvudet kallt fast man egentligen bara vill se på Hulken och verklighetsdeppa och äta obscena mängder kardemummabullar.

Och så kommer en favoritillustratör och ba ”Alltså, jag har målat ett porträtt av dig”.

Helt
jävla
andlös.

© Ellen Wallin 2012 (blogg / portfolio)
10 Comments
 • Johanna

  31 maj, 2012 at 16:18 Svara

  Vackert, läckert och underbart porträtt av dig. Hon fångade dig helt rätt!

 • Fellen

  19 maj, 2012 at 14:41 Svara

  Det gjorde min dag (ok så himla less på alla samma ordkombinationer som upprepas tusen gånger om, men det gjorde verkligen min dag) att du blev så glad. Finaste känslan att få glädja någon med någonting en skapat, och det glädjer mig så att det du beskriver att du tycker om i det jag målar är precis det som jag önskar att visa, de detaljer som jag själv är mest förtjust i. Tacktacktack.

 • Elin-Alice

  19 maj, 2012 at 09:09 Svara

  Wow, vad vackert!

  Och vad gäller väskan, så brukar den på riktigt vara tung så att man hellre skulle släpa den i marken i stället för att bära den på axeln. Jag är en sån som går runt med Muminmamma-eller-Hermione-Granger-väska, alltså proppfylld med allt som kan vara bra att ha. (Analog systemkamera, pappersnäsdukar[folk är ofta i behov av det], två sorters lypsyl, eyeliner i fall man skulle börja gråta eller gnugga sig i ögonen, två nyckelknippor, minisyskrin [mini-sy-skrin i fall det var svårt att utläsa], vattenflaska, värktabletter, ödlebrosch, två [ibland tre] olinjerade a5-block, plånbok, minst två busskort [i fall någon behöver låna, till exempel, för Västtrafiks kontrollanter är så otrevliga], pocketbok, paraply [det regnar alltid här], tio hårnålar, hörlurar, mobil och en och annan dumle-kola. M.m.)

 • Ida

  17 maj, 2012 at 17:47 Svara

  Dör vad fint.

 • Candy

  17 maj, 2012 at 16:51 Svara

  Sådana dagar är hemska. Kul med ett fint porträtt då. :)

 • Unni

  17 maj, 2012 at 15:01 Svara

  Alltså, tack så himla mycket för dina fina kommentarer du lämnade i min lilla blogg! När jag vaknade och läste dem, gjorde min dag!

 • Camilla Bergvall

  17 maj, 2012 at 14:31 Svara

  Sååååå snyggt!

 • stina

  17 maj, 2012 at 14:10 Svara

  åh så fint, och din blogg alltså. helt fantastisk!

 • marie

  17 maj, 2012 at 13:49 Svara

  himmel, vad fint!

 • Lisa

  17 maj, 2012 at 13:41 Svara

  tjusigt och vet precis hur sånt där känns. kramar på dig!

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.