blogginternt 1.0

Goddagens! Tänka sig att man kan blogga om sin egen blogg – det tänker jag göra nu.

Som några av er noterat har det på sistone dykt upp lite bilder i högerspalten. Jag fick idén när jag gjorde längtansinlägget om Gotland och började rota i bildarkivet efter fler foton som 1. jag gillade och 2. passade kvadratiskt beskurna med blåstick och 3. inte var några direkta porträtt utan lite poetiska och 4. till viss del representerade mig och den här bloggen. Puh!

Helt nöjd är jag inte, jag gillar dem så länge det bara är text i inlägget intill men i kombo med bilder blir det rätt rörigt. Hur som haver ska jag ha det så här ett tag och fylla på när jag kommer på vad som saknas.
Igår började jag även trycka in ett eller annat favoritcitat, och helheten kändes genast bättre. Tanken är att de och bilderna ska vara länkar till kategorier (om jag kan få dem att visas under inläggen någon gång (det kan jag inte)), ”viktiga” inlägg, favoritlåtar, favoritartister och så vidare. Problemet är att jag har huuur mycket bra citat som helst på lager, och vill förstås ha med alla. Och så vill jag ha åtminstone ett från varje favoritartist. Och så vill jag… ja, ni vet. Så det är ytterst provisoriskt fortfarande. Men i vart fall jobbar jag på det – allt eftersom idéerna kommer till mig. För tillfället är citaten länkar till respektive låt på Spotify, och de flesta är från Tom Waits, förstås.

Är det inte fint att det tar mig precis ett år att börja mixtra med bloggens layout? Nästa år kanske vi får till en header också.

Och förresten! Ni får jättegärna säga till om det är något särskilt inlägg som passar in under ”Mer eller mindre läsvärt”, där jag tänkt länka till de ’bästa’ posterna.

3 Comments
 • Malin

  7 juni, 2010 at 05:39 Svara

  Duuuu, Aliciasivert! hihi, jag gillar minsann bilderna på sidan väldigt starkt, det blir som sagt lite poetiskt och även om jag förstår att det kan kännas rörigt med bildinlägg, så är det väldigt charmigt och passande. Bra jobbat där ;)

 • carolina

  6 juni, 2010 at 12:22 Svara

  svaarrrr: det är faktiskt fruktsallad med yoghurt och det är JÄTTEGOTT. så de så-
  och jag är skittaggad på tisdag och citaten blev skitsnyggaaaaa
  hej då

 • Lucas

  6 juni, 2010 at 11:39 Svara

  Haha vad kul med best of bloggen liksom. Om jag får rekommendera något från sistone så fick kylskåpspoesin mig att skratta högt och så är du ju himla söt 21a maj? Rent allmänt sådär.

  PS. Är det jag som fick smeknamnet kaffekungen i din senaste kommentar? :)

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.