blogginternt 1.1

Så! Kaoset är totalt.

Jag har länge tänkt byta bloggadress. Därför att:
1. ’Kvistgubbe’ känns som ett fjortonårigt Alicia och betyder numera inte mycket mer än ett snabbt inloggningsnamn för mig.
2. ’Kvistgubbe’, ’Alicia Sivertsson’, ’the Shuffle of an Overflowing Day’ – det blir mycket att hålla reda på. Betydligt bättre med bara ett namn och en titel.
3. Gamla bloggen VÄGRADE visa kategorier under inläggen, trots att jag fick det att funka i min testblogg. Dessvärre verkar det vara samma grej här. Jag blir knäpp.

Nu kändes det dumt att dröja längre, eftersom läsarantalet ökat och jag börjat mixtra med layouten. Synd att leda sånt in på ett spår som kommer ta slut – och alltså flyttar vi redan nu!
Men det är inte så krångligt. Bara för er att knappa in nya adressen på bloglovin’ och komma ihåg att jag hänger på aliciasivert från om med nu.

Säg till om något inte funkar som det ska!

1 Comment
  • felicia

    6 juni, 2010 at 18:50 Svara

    Jag bytte också blogg för ett tag sen, vilket jag är ganska nöjd med.

    Och ja, jag måste säga att det är ganska trevligt att ha växter i gamla burkar. Det blir färglatt och spännande.

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.