BLOODY HELL

Veckorna kring den 19 november kommer jag inte att vara kontaktbar. Startar nedräkning: 57 dagar kvar tills jag får en hjärtattack och dör.

rubrik ur HARRY POTTER-SERIEN av RON WEASLEY
Tags:
6 Comments
 • Hanna

  26 september, 2010 at 22:19 Svara

  AAAHHHH, jag har inte fattat att detta är en ny trailer (och alltså inte tittar på den förrän nu). Jag dör, jag dör, jag dör, jag dör!!

 • martin

  24 september, 2010 at 16:47 Svara

  SÅÅÅ JÄÄÄVLAAAA TAAAGGAD! ALICIA! JAG OCH APEL SKA TILL LONDON PÅ PREMIÄREN? SKA DU MED?

 • Mimmi

  24 september, 2010 at 09:45 Svara

  hur många filmer har det gjorts nu? Jag tror jag bara har sett och läst till film/bok nummer fyra. Så ligger lite efter….

 • Malin

  24 september, 2010 at 09:32 Svara

  ÅHÅHÅHÅHÅH! *orden försvann* Dina muminhanddukar var ju förövrigt något av det finaste jag har sett! Hur ofta stöter man på sådan liksom, med världens finaste mumintroll på?!

 • Emilie

  24 september, 2010 at 08:07 Svara

  Åh, jag längtar så himla mycket tills man kan se första delen :) Synd att de ska visa så mycket av filmens i trailern bara…. inte för att man inte vet hur det kommer gå, men ändå.. :P

  Men är det inte i halvblodsprinsen de kör med massa harry potter kopior? Eller minns jag helt fel nu? Suck, ändå läste jag de tre sista böckerna i vintras.

 • mill

  23 september, 2010 at 23:16 Svara

  ack ack. det är allt lite sorligt. bara dö sådär precis innan sin tjugonde födelsedag, men vad gör man inte för konst… eh.. ja.. nåt.

  (sv: en bra grej är ju att vi dör tillsammans i alla fall, för döööööö kommer jag också göööööra)

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.