BLOODY HELL

aliciasivert alicia sivertsson harry potter deathly hallows dödsrelikerna del part 2 premiere premiär bio cinema tickets biljetter
Mitt liv kulminerar och får sitt abrupta avslut en minut i midnatt den tolfte juli – om mindre än en månad. Därefter kan det få gå som det vill med världen.

Så, är det kanske dags att sticka sig en Weasleytröja?

rubrik ur HARRY POTTER-SERIEN av RON WEASLEY
Tags:
11 Comments
 • mirr

  23 juni, 2011 at 01:39 Svara

  om du skulle sticka en weasley tröja till mig skulle jag börja gråta och lova att aldrig dö och hetsdricka muminkaffe och krama dig all at the same time. det här är inte bara den bästa harry potter trailern NÅGONSIN, utan den bästa trailern någonsin ALL AND ALL. men … 3D? TRE DE ALICIA?!

 • Emilie

  17 juni, 2011 at 12:18 Svara

  Åhhh jag dör jag dör jag dör. Äntligen är det snart dags. Jag missade också släppet till specialvisningen och försöker nu hitta bästa möjliga biljetter när som helst nära premiären…Jag vill se den nu nu nu.
  Är dock djupt deprimerad över att de bra salongerna endast visar i 3D och de små pluttsalongerna visar den vanligt. Jag hatar 3D. Men man vill ju uppleva den ultimata biokänslan med massa andra förväntansfulla tittare och stora duken! Vad göra?

 • Freja

  17 juni, 2011 at 09:43 Svara

  åååh fan va avundsjuk jag är! Missade helt när biljetterna till specialvisningen släpptes så jag får nöja mig med att den 13!!! SÅ JÄKLA TAGGAD samtidigt som jag inte vill att den dagen ska komma..

 • Sebastian

  15 juni, 2011 at 15:44 Svara

  Sticka denna.

  http://mybelle-knits.livejournal.com/3877.html

  Och ge sedan bort den till mig!

 • Sunshine

  15 juni, 2011 at 11:21 Svara

  amajgawd!! är det redan dags? jag vet inte om jag är redo än… ;)

 • Malin

  14 juni, 2011 at 22:48 Svara

  Har egentligen inte någonting alls med själva innebörden av inlägget att göra, men… jag fick bara en så väldigt mysig och fin känsla av det underbara tyget som biljetterna ligger på. Ser så mjukt, fint och lent ut. Av någon anledning.

  Din entusiasm och lyckorus över denna sagornas man är så underbar. Fin är du, Alicia.

 • Malin Ahlin

  14 juni, 2011 at 20:14 Svara

  Jag är rädd att jag ska glömma av att andas när de röda ridåerna dras isär.

 • Steph

  14 juni, 2011 at 11:52 Svara

  Ja klart du ska sticka en sådan, passa på att fixa en åt mig med ;) och btw, can't wait till filmen, fast samtidigt bävar jag lite för det, sen är det ju helt slut.

 • Caroline

  13 juni, 2011 at 20:43 Svara

  Jag borde nog fjäska för dig i höst, stickat är mysigt.

 • Jacqueline

  13 juni, 2011 at 19:22 Svara

  Svar: Dom ringarna är rätt gamla så tror inte dom finns att köpa länge. Cocoo tar bara in ett få antal utav alla smycken och när de tar slut så är de tyvärr slut. Man måste va snabb men på http://www.jfr.se/ringar/ så finns det några döskalle ringar så du kanske finner en snygg där :)

 • Cissilicious

  13 juni, 2011 at 18:16 Svara

  Ja! Sticka en sån tröja!

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.