bop bop shoo-bop


Stickar och lyssnar på Beatles. Tänker att det är för lite ”yeah yeah yeah”, ”bop bop shoo-bop” och ”oooooh” i modern musik. Testar webcameran jag just upptäckt finns inbyggd i datorn. Oooooh!

rubrik ur VADSOMHELST av THE BEATLES
4 Comments
 • Emelie

  18 oktober, 2010 at 13:30 Svara

  Jag visste att detvar den! Det är den du räknar centimetrar (antagligen snart metrar) på!!! I KNEW IT.

  Du är så himla fin, för övruigt. Puss!

 • Jossan

  16 oktober, 2010 at 11:34 Svara

  Jag kan också få stickningsabstinens men innan jag hunnit äta frukost, duscha och sätta på mig mössa och halsduk (som är ett måste nu när vintern nalkas) har jag hunnit ledsna på att det tar så lång tid och då blir jag sur och då blir det inget garn och då blir det ingen stickning och då blir det inga fina plagg. Så jag sätter mig framför datorn och läser dina fina blogginlägg istället som gör mig glad igen. Ha en fortsatt trevlig helg! :)

 • Mimmmmi

  15 oktober, 2010 at 16:17 Svara

  haha sparka sönder busskurer med rullatorn. gört! (om du inte blir som Solbritt, läs min blogg) ;)

  haha Alf är ju inte längre alf, han är ju skalle-per. Mindre göllig.

  Oh jag har också webcam på min dator men jag hajar inte hur jag ska kunna fota med den. jag får bara igång den via msn.. hmm!

 • Anna

  14 oktober, 2010 at 14:57 Svara

  Hej fina du! Jag söker nu massvis utav personer runt om i Sverige som gillar att skriva till ett projekt! Skall nämligen göra en kärleksnovellsamling där alla får vara med och berätta sin egen historia, om du tycker det låter intressant så får du hemskt gärna kika vidare på min blogg där all info finns, pusshej ♥♥♥

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.