bristande konstruktivitet & för hög snorfrekvens

Hej bloggen.
Jag lovar härmed dyrt och heligt att jag i framtiden ska försöka skriva lite mindre om jobb, prylar och manfolk och lite mer om världsproblem och min poetiska övertygelse. Fast det är bra svårt när man bara knegar, samlar salighetssaker och omringas av tilldragande maskulinum hela dagarna.

Jobbade 185 och en halv timme i juni och är väl inte helt överraskad över att kroppen tyckte det var dags att ta ut lite sjukpension. Har idag hunnit se färdigt Tess of the d’Urbervilles, ätit jordgubbar två gånger, tvättat arbetsskjortorna inför morgondagens svettningar och bryggt en kanna iste som står på avsvalning för ögonblicket. Samt läst ungefär tvåtusen inlägg ur Fredrik Backmans fenomenala och alldeles för sent upptäckta blogg (tack Malin).

Vad jag däremot inte gjort är att städa, laga mat, kasta de sedan två veckor tillbaka vissna rosorna på skrivbordet, tvätta håret, svara på viktiga mail, läsa ikapp det halvår av olästa faktiskt personligt relevanta bloggar jag ”följer” eller skriva mitt snart två månader försenade brevsvar till Johanna. Bra framförhållning.

Eftersom jag själv som vanligt saknar slutkläm lämnar jag vördnadsfullt över ordet till nämnda Fredrik och hans till hälften skräckinjagande, till hälften enastående vän N. Mig hör ni väl av lagom till nästa prylinförskaffning.

2 Comments
 • Malin

  9 juli, 2011 at 21:45 Svara

  Som alltid, fina Alicia!

  Vad smickrad och glad jag blir att du gillade bloggen och länkade lite fint "till mig". Du skriver som alltid otroligt vackert. Jag tycker verkligen så mycket om ditt sätt att formulera dig. Du är kanonduktig!

  Önskar att du tar hand om dig, och jobbar i lagom takt. Även om det verkar vara en viss överdrift där. Men, med Måns som arbetssällskap underlättar det säkerligen i alla fall.

  Många varma kramar.

 • cissi

  8 juli, 2011 at 16:51 Svara

  Haha vad tokigt, jag hittade också till Fredrik precis just idag. Och har läst sida efter sida med blogginlägg. Dendär argalappen var underbar, haha.

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.