broderad brosch av ett blad från Monstera deliciosa


I förra veckan broderade jag en ny brosch! Det blev ett blad från Monstera deliciosa.


Jag använde tre tråddelar moulinégarn i fyra gröna nyanser och sydde schattérsöm på syntetfilt. Vanligtvis använder jag en enda eller max två tråddelar då jag tycker det är klumpigt med fler, men nu var jag sugen på det där kraftiga uttrycket som tjockare garn ger. Det fyllde igen lite väl mycket vid hålen i bladet, men det var nog mer mitt fel än garnets.


Baksidan lappade jag över med filt som jag fäste en säkerhetsnål i, och avslutade med langettsöm runt kanten.


Så redo för vår nu!

10 Comments
 • Lotta R

  12 mars, 2017 at 20:15 Svara

  Jättefin, jag blev inspirerad och sydde en egen variant. Lägger upp den på min insta sen, när den är klar.

  • Alicia Sivert

   12 mars, 2017 at 21:24 Svara

   Oj vad spännande! Tagga gärna så jag inte missar :)

 • Mikaela

  9 mars, 2017 at 07:57 Svara

  Sååå fin! Jag vill också ha en monsterabrosch ❤

 • Grahnslöjd

  7 mars, 2017 at 04:43 Svara

  Vilken fin vårbrosch!!:)

 • Sabrina

  6 mars, 2017 at 19:13 Svara

  This is so beautiful! I love the colours. :)

  Sabrina

 • Jossan

  6 mars, 2017 at 08:42 Svara

  Åh, så fin! <3

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.