brutna löften & stillad nyfikenhet

Man ska hålla vad man lovar!
Jag sa att ni skulle få höra mer om helgens äventyr ”på måndag”, och det var igår men jag har inget berättat. Eftersom jag vet att ni fullkomligt brinner av längtan efter att höra om vad jag har för mig varenda dag som går ska jag genast stilla er nyfikenhet.

Jag har alltså tagit en weekend i Bryssel för att fira att farmor fyllde 75 i vintras. Hon fick ”en lagom billig resa lagom långt bort för hela familjen” och destinationen blev Bryssel, dit hon, jag med familj och de bägge farbröderna samt den enes fru for i fredags kväll. Det skulle låta förfärligt att säga att jag är en aning besviken, så jag låter bli med det, men jag hade nog lite för höga förväntningar och många småsaker blev fel så det kändes lite snöpligt att åka hem redan i söndags.
Men eftersom ni, som sagt, vill höra varenda detalj och jag absolut inte har någonting intressantare att berätta om tänkte jag göra som med Englandsresan och dela upp det hela lite.
Såatte… Fortsättning följer (det lovar jag)!

1 Comment
 • sis

  1 juni, 2010 at 22:32 Svara

  Haha åh Bryssel! Fina minnen därifrån. (Och mindre fina..)
  Personligen tycker jag Bryssel är fantastiskt skabbigt bortsett från de stora turistgatorna.
  Extra härligt var det när vi redan första kvällen vi kom fram såg en äldre man eskortera en väldigt ung och väldigt lättklädd kvinna upp genom lobbyn upp på sitt hotellrum. Kändes lite… olustigt.

  (P.S. Jag hade tänkt våldgästa dig och mirr antingen tionde eller elfte. Bara så du vet att du inte kan stoppa mig. D.S.)

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.