’cause summer’s here and the time is right for racin’ in the street

Igår hade Carolina och jag en ovanligt vimsig dag när vi mest satt i Tanto och åt jordgubbar men ändå var helt trötta i benen efteråt. Ikväll har jag ätit pannkakor och druckit Baileys hemma hos Hanna och imorgon kommer Miriam hit för att dricka kaffe i muminkoppar, se på Prince of Persia och bo i mitt rum ett par nätter. Dessutom hälsar Cami på och Ronja kanske tittar förbi och ja – det känns som om det kommer bli en fin fin fin långhelg.

foto av CAROLINA NYKVIST
rubrik ur RACING IN THE STREET av BRUCE SPRINGSTEEN
5 Comments
 • Emilie

  11 juni, 2010 at 12:16 Svara

  Somrigt och härligt! Jag börjar gilla Sverige mer och mer för var dag som går nu. Jordgubbar gjorde jag också debut med igår, det var gott. Jag gillar att bilden på dig är svartvit och lite blek, som att man hittat den i ett väldigt gammalt fotoalbum.

 • Malin

  11 juni, 2010 at 06:39 Svara

  Du är så söt! Jag hoppas ni får en trevlig helg, det låter ju onekligen som det kommer bli. Kan ni inte dela med er lite av solskenet? Här är det höst.

 • Lucas

  10 juni, 2010 at 19:35 Svara

  långhelg? Läs: Somamrlov!

 • Steph

  10 juni, 2010 at 08:56 Svara

  Åh vad härligt det låter :D

 • Sofia in London

  10 juni, 2010 at 08:51 Svara

  blir så avis på alla som skriver om jordgubbar i tanto och picknickar vid strandbryggan! här i london regnar det bara hela tiden =(

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.