chasing those greenfields that lie just over the hill

När åskan gick så det skakade i huset (fysiskt, vi kunde känna de värsta smällarna) och regnet attackerade takpannorna som kulsprutegeväder fick jag en släng av kreativitet och satte igång att måla. Det händer inte ofta och här får ni se resultatet – inte för att jag arbetade särskilt ihärdigt eller är vidare nöjd, utan tvärt om för att jag hoppas kunna öva upp akvarellkunskaperna i framtiden och då kanske det kan vara kul att se en utveckling.

rubrik ur SAY YOU WILL av MICK JAGGER
6 Comments
 • carolina

  21 juni, 2010 at 22:38 Svara

  jag gillar hur du har fått till marken, speciellt där i mitten av hagen typ. och lilla granen där var jättefin. lite pettson style, me like.

 • Emilie

  20 juni, 2010 at 19:26 Svara

  Jag vet inte vad jag associerar bilden med – en sommardag eller en höstdag, John Bauer eller en vältecknad barnbok eller ett vykort eller något annat, men bilden påminner starkt om en stil eller en tid eller en plats jag tycker mycket om. Åh, vad jag tycker om den. Jag har aldrig behärskat tekniken med akvarell, vattenfärg eller olja. Bara tusch eller blyerts för min del.
  Färgerna i din bild är så lugna och fina mjuka att jag kommer till ro när jag tittar på den :) jag vill se mer tecknade bilder av dig!

 • angelica

  20 juni, 2010 at 00:43 Svara

  Jäääklar vad duktig du är! jätte fint! :)

 • Bajenblomma

  19 juni, 2010 at 16:29 Svara

  ÅH! Håller med Riley, fruktansvärt fint.

 • Riley

  19 juni, 2010 at 10:10 Svara

  Om det där är "inte är vidare nöjd" så skulle det vara oerhört spännande att se vad du ÄR nöjd med för det där är oerhört fantastiskt snyggt! En illustrerad bild ur en bok kan tyckas :)

 • elin

  18 juni, 2010 at 22:35 Svara

  Du är hemskt duktig kviga.

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.