6 Comments
 • beata

  25 december, 2012 at 16:38 Svara

  Vilken jättefin muminmugg!

 • Alicia Sivert

  23 december, 2012 at 20:18 Svara

  Iiih, gose er!

  Loreli: Jag har också svårt att låta bli att lukta på glöggen, så att säga. Tur att man trillat kilovis med julgodis, då tål det att provsmaka lite såhär dan före dan. Tror hela julefröjden hänger lite på att man provsmakar – i bägge ändar.

  Elin: Det är en megahemlis tills imorgon, men sen ska jag visa!

 • Becka [fotoblogg]

  23 december, 2012 at 19:29 Svara

  Åh så gott & mysigt. ♥

 • Elin

  23 december, 2012 at 18:50 Svara

  Vad är det för frenetisk sysselsättning du håller på med? Blir jätte nyfiken, och såklart var det lika fint som vanligt.

 • Loreli

  23 december, 2012 at 18:28 Svara

  Vilka ytterst mysiga bilder och god frukost. Du verkar med andra ord haft det ganska bekvämt!

  Jag har det fint i mitt ungsimmiga hem. Jag har bakat julgodis hela dagen. Svårt dock att hålla fingrarna borta från den väldoftande choklad plåten..

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.