den där kofferten

Ja, min far hade alltså röjt på garagevinden, hittat sin gamla resväska och bestämt att göra sig av med den eftersom ”det inte finns något riktigt datorfack”.

aliciasivert alicia sivertsson koffert väska bag luggage cabin trunk red brown leather röd brunt läder hand-me-down second hand begagnad begagnat andra hand
Personligen tycker jag bäst om saker som inte har datorfack, mobilficka och inbyggd Wi-Fi.

aliciasivert alicia sivertsson koffert väska bag luggage cabin trunk red brown leather röd brunt läder hand-me-down second hand begagnad begagnat andra hand
Dessutom råkar det här exemplaret ha den bästa blodbruna färgen och de perfekta slitningarna (hur lyckas man ens få vitfärg på en väska?). Koffertperfektion.

aliciasivert alicia sivertsson koffert väska bag luggage cabin trunk red brown leather röd brunt läder hand-me-down second hand begagnad begagnat andra hand bureau wood brass byrå huch mässing trä piratbyrå
Just nu bor den bredvid min piratbyrå och inväntar långresor.

3 Comments
 • lovis

  9 april, 2012 at 21:34 Svara

  åh piratbyrån! vart hittade du den?

 • Caroline

  31 mars, 2012 at 10:45 Svara

  Alicia, jag tror jag är kär i din koffert..! :)

 • Emelie Wojak

  25 mars, 2012 at 12:43 Svara

  Det känns som att om jag hade sprungit in i den där väskan på exempelvis Röda Korset så hade jag nog övervägt att köpa den och ge dig den i någon slags present. Fin tycker jag. Skönt med en Wi-fifri väska.

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.