den kreativa fjärde och femte semesterveckan

Den här gången blir det sammanslagningsinlägg! Jag tog nämligen semester på riktigt och for till Gotland, så förra helgen kunde jag inte lägga upp DKV:n som vanligt. Det tar vi igen med ett riktigt späckat inlägg idag. Häng med!

Gula västernjackan - www.aliciasivert.se // gul jacka broderad med vilda västern-motiv av Alicia Sivertsson embroidery broderier brodera på kläder campfire lucky day tom waits when you get blue

Jag åkte tunnelbana för typ första gången på ett år och började brodera ett Tom Waitscitat bredvid lägerelden på gula västernjackan.

Pokemonkort för frön. Grönkål, tomatillo och rabarber målade i akvarell - www.aliciasivert.se

Tunnelbanan tog mig till min vän Yayas kolonilott där vi drog upp potatis och lök ur jorden, grillade och hade det ofantligt bra. Vi satt en stund på hennes balkong och målade pokémonkort till hennes frökatalog. Katten Lillen fick ett eget kort.

Rensa dödsbo

Men mest spenderades den här veckan hemma hos mina morföräldrar, med att rensa, tömma, packa, bära, tänka och känna. Inte så kreativt men väldigt krävande, och ni förstår ju att jag behövde semester så småningom.

Så! Jag och Andreas drog till Gotland.

burk med svart hammarlack - www.aliciasivert.se

Där fanns också saker att göra förstås, men i ett annat tempo. Jag målade spisen med hammarlack.

Mumintroll på stranden blickar ut mot havet - www.aliciasivert.se

Tog med Mumin till stranden och lekte.

Tuschteckning av kaninunge - www.aliciasivert.se // kanin teckning

Sen blev jag förkyld av alla omoderna olägenheter. Bortsett från en biltur till Hemse för att ta covidtest blev jag satt i husarrest tills testet kom tillbaka negativt, och ytterligare några dagar för att friskna till. Under tiden ritade jag kaninungar.

Tuschteckning av ko - www.aliciasivert.se // kviga teckning

Och kvigor.

Broderad pistol på gula västernjackan, broderad jacka av Alicia Sivertsson - www.aliciasivert.se

Och broderade som själva sjutton. För vad ska man annars göra när man blir sjuk på semestern? Det blev en Colt Peacemaker på en kragsnibben.

Flash Pan Hunters i kedjestygn på gula västernjackan, broderad jacka av Alicia Sivertsson - www.aliciasivert.se

Färggranna kedjestygn runt Flash Pan Hunters. En måne på ena axeln och en sol på den andra.

Broderad bisonskalle på gula västernjackan, broderad jacka av Alicia Sivertsson - www.aliciasivert.se

Efter fyra dagars snörvlande slängde jag alla hämningar åt sidan och ritade upp en stor bisonskalle på ryggen. Hur bra blir inte det? Och till sist blev jag frisk och kunde gå och bada igen!

Vad har ni haft för er sen vi hördes sist?

2 Comments
 • Linnéa

  27 juli, 2021 at 10:53 Svara

  Vilka söta pokemonkort du gjorde! Jag älskar de starka färgerna.

  Sedan sist har jag inte gjort så mycket skapande. Jag har stickat några varv på mina stickningar och klippt ut delar till två sömnadsprojekt.

  • Alicia Sivert

   8 augusti, 2021 at 17:45 Svara

   Så skönt att ha klippt ut delarna så du bara får göra det roliga när du får lust att sy! Det behöver jag öva på!

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.