den kreativa veckan 13/2018: höns i gråskala


Hepp-hepp hej! Hoppas ni har en oerhört skön påskhelg allihopa! Jag varvar kravlösa utflykter med familjeumgänge och företagsjobb – en perfekt blandning med andra ord! Solen har börjat hitta till Gustavsberg och även om den inte riktigt når vår balkong känner jag tårna tina så sakta. Äntligen vågar jag tro på att våren är på gång!


Den här veckan har jag målat en massa snabba höns med svart puckfärg på grått papper. En extrauppgift till några av mina elever.


Även den lilla illustrationen till årets sammanställning av peppiga påskprojekt!


Jag har påbörjat ännu en barndomsillustration i svartvitt, här ihop med kaninerna Micka och Milla vid millennieskiftet. Den behöver några minuter till bara.


Och så har jag köpt en linneduk och grundmålat den grön för jag är sugen på att måla lite akryl! Det står en del andra saker på att-göra-listan först, men med den här som lockelse borde jag få tummen ur.

Hur mår ni och vad skapar ni på?

2 Comments
 • Cecilia N

  1 april, 2018 at 19:40 Svara

  Trött och nöjd efter jobbhelgen. Påbörjat en kofta eller tröja. Jag har inte riktigt bestämt mig än. Jag har bara hunnit till halskanten i nacken. (Det är där man börjar alltså …)

  Två dagar ledigt vilket borde göra mig klar över vilket.

  Sen kan man kanske tycka att jag istället skulle göra klart min hemfärgsde hemspunna kofta först som bara har ärmmuddar och så-långt-garnet-räcker-stickning i nederkant och lite mer mudd. Men det är bara svårt förtal …

  • Alicia Sivert

   5 april, 2018 at 12:27 Svara

   Vad härligt att höra! Hoppas du fått gott om tid för både stickning och återhämtning nu. Att hoppa på nästa projekt när det gamla är 95% färdigt är ett karaktärsdrag och en lustdrivenhet jag känner väl igen mig i ;)

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.