den kreativa veckan 24/2016: skatteverket och semesterlängtan

Den här veckan har jag främst skrivit på min affärsplan och svarat på två sidor (ganska aggressiva) frågor från Skatteverket. ”Det är så himla lätt att starta firma”, säger alla, men jag vet inte riktigt om jag håller med. Nu hoppas jag i alla fall att jag ska få min ansökan godkänd så jag kan börja göra alla roliga saker jag vill göra!


Jag har fortsatt mitt byxprojekt och påbörjat ett par i mörkblått tyg med vita medaljonger. Jag hade tänkt arrangera en stämningsfull sömnadsbild, men sån är ju inte sanningen. Såhär ser det ofta ut hemma hos mig, med tio påbörjade projekt och en massa skapar-gear i en enda trasslig röra på skrivbordet och arkitekthurtsen.

"Jag kurerar mig" by Alicia Sivertsson.
Jag har gjort mitt bidrag till Monthly Makers växt-tema! Eller nja, jag hade nog tänkt mig någonting annat, men min kollega hade ställt undan en lite torr och ledsen växt med postitlappen ”Jag kurerar mig” klistrad på krukan, och en synnerligen sysslolös lunchrast såg jag till så den fick ut mesta möjliga ur semestern. Nu längtar jag efter min egen ledighet och en stor glasstrut!


Men jag har faktiskt gjort mitt riktiga växt-bidrag också! I övermorgon ska ni få se!

Och det var det brunaste blogginlägg jag skrivit i mitt liv, och jag är rädd att nästa blir precis lika illa. Jag ber om ursäkt för detta på förhand, men nu över till er: Hur har era veckor varit?

6 Comments
 • Katarina

  20 juni, 2016 at 22:04 Svara

  Nu ramlade jag in på din sida liksom av misstag, jag skulle skriva f och a som i fb men råkade trycka ned a först och var så snabb med enterknappen så jag hamnade här vilket ju alltid är kul. Mina växter hälsar att de också vill äta glass så nu vet jag vad jag ska göra på växttemat :-)

  • Alicia Sivert

   18 juli, 2016 at 14:41 Svara

   Hoho men det var ju en himla tur att fingrarna slant :D

 • Ethel

  20 juni, 2016 at 06:42 Svara

  Alltså jag. Dör. Över tyget till byxorna!! Åh vad jag längtar tills du visar det färdiga resultatet!

 • Beatrice

  19 juni, 2016 at 19:34 Svara

  Och jag som tycker det känns som att du fått mycket mer kreativt gjort den här veckan än jag har! Jag insåg någonstans igår att mitt bidrag till månadens tema är lite… enkelt. Lite såpass simpelt att jag vill hitta på något nytt. Men har inte fått tummen ur än, och sista dagen jag kan fixa är imorgon, så jag har lite panik nu… Inte för att jag har prestationsångest, men jag vill gärna göra lite mer än att bara… well, borra några hål. Får se vad som händer imorgon helt enkelt, annars är det bara att acceptera att ibland blir det enkla grejer och ibland såna som tar mer tid!
  Utöver det har jag… börjat på ett projekt som grundar sig i det kreativa i att möblera och dekorera ett hem, vilket vi jobbar på här hemma nu!

  • Alicia Sivert

   18 juli, 2016 at 14:40 Svara

   Det får verkligen vara enkelt ibland, men jag förstår vad du menar! En vill ju gärna att MM-bidraget ska vara det bästa en gör den månaden, haha. Ibland får man nog bara släppa den fixeringen och jag är stolt över dig att du körde ändå, trots att du inte var helt nöjd med prestationen :)
   Men vad spännande! Jag vill se före- och efterbilder!!

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.