den kreativa veckan 28/2016: team Valor och nya brallor


Den 28:e veckan av detta kreativa år är snart passerad, och jag har gjort små flaggor, pilar och vimplar av washitejp och tandpetare till Andreas överraskningspicknick. Pilligt som attan!


Jag har påbörjat och gjort klart mitt Monthly Makers-bidrag, äntligen! Jag har varit grymt inspirerad av det här temat men haft lite för många idéer och spår att undersöka. Till slut gick jag på min första tanke, en grej jag velat göra i över ett år och som var tilltänkt redan till fjolårets magitema (obs länktips om ni vill ha inspiration till sagotemat för där finns massor som passar bägge kategorier!). På torsdag får ni se vad det blev!


Sytt ett par brallor till! #byxfrenzy


Jag har också spenderat en massa tråkig tid med att läsa på om hur jag ökar bredden på mina blogginlägg. Jag har bytt till en dator med högre upplöst skärm och då blev plötsligt 600 pixlar inte mer än 10,5 cm, vilket är smalt som ett myrspår när en håller på med bilder, och texten nästan oläslig. Men kodning är ju varken en talang jag besitter eller någonting jag vurmar för, och dessutom ger det mig viss ångest att alla gamla inlägg kommer bli fula och ojämna när jag ökar bredden, så jag har skjutit på problemet i över ett halvår. Men nån gång måste jag ju göra bytet och får jag nu ihop det sker övergången till nästa veckosammanställning (be aware)!


Men i ärlighetens namn har mitt liv, som så många andras den här veckan, tagits över av Pokémon Go. Jag blev tio år på nytt och har tagit hur många omvägar som helst på vägen till och från mataffären, gått på långpromenader sent på kvällen med Andreas och känt ett stort behov av någonting fysiskt att leka med = är enormt inspirerad att virka amigurumi och göra mina favoritpokemon (Ponyta/Rapidash, Horsea, Cubone, Vulpix/Ninetails, Growlithe för att nämna några, mvh eldtjej, #teamValor) i cernitlera. Kanske får ni se en del sånt framöver, jag ber om ursäkt på förhand.

Spelar ni Pokémon eller skapar den här veckan?

8 Comments
 • Fraulein Skylvik

  19 juli, 2016 at 10:16 Svara

  Pokémon! <3

 • Linnéa

  18 juli, 2016 at 09:31 Svara

  Väntar spänt på att få se ditt bidrag till monthly makers :)
  Jag laddade ner pokémon igår, men har bara lyckats fånga en än så länge. Skall nog ge mig ut på en promend idag för att hitta några fler ;)

  • Alicia Sivert

   18 juli, 2016 at 14:11 Svara

   Haha jag är så taggad på att visa – det är nog det bidrag jag är mest nöjd med i år! :)*
   Åh vad kul! Heja!!

 • Louise Stigell

  17 juli, 2016 at 13:00 Svara

  Jaaaaa! Modellera Pokémon, pliiiis. Jag kanske också gör det, har inte rört min lera på år och dar. Skulle vilja knåda fram en Snorlax eller en Gengar…

  Btw, jag lär också välja Team Valor när jag blir lvl 5. ^_^

  • Alicia Sivert

   18 juli, 2016 at 14:10 Svara

   JA VAD KUL!!! Nu blev jag ännu mer taggad hehe ^^ Och ååh såklart du är Valor!! Du kommer ta över Gävle!

 • Mikaela

  17 juli, 2016 at 10:51 Svara

  Jag har bara spelat pokemon jag med, haha! Såg en rapidash nearby igår men hittade den aldrig :'(

  • Alicia Sivert

   18 juli, 2016 at 14:09 Svara

   OMG sorgen <///3 Har fortfarande inte fångat Ponyta :((

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.