den kreativa veckan 46/2016: handfållat och häftklamrat

Hej hallå! Den här veckan har varit som en enda lång baksmälla efter den föregående. Trött och oinspirerad har jag varit men dagarna har i alla fall passerat rätt fort, så nu är jag peppad och redo inför den kommande! Nedan följer lite kreativa projekt jag jobbat på:


Jag har målat ett porträtt av Leonard Cohen, och såhär påssjuk såg han ut innan jag gick på skuggorna i ansiktet.


Sen jag visade honom på bloggen har jag också fixat en upphängningsanordning! Skruvöglor och ett gammalt halsband blev fint tycker jag, och jag ångrar att jag inte sparade detta som mitt Monthly Makers-bidrag på tema metall, men…


… istället har jag gjort mitt garanterat konstigaste bidrag hittills! Ni får se vad imorgon.


Jag har handfållat Hemligt Julprojekt #1 som nu är officiellt färdigt!


Fotat Hemligt Julprojekt #2!


Och gjort Hemligt Julprojekt #3!

Vad har ni haft för er?

Apropå Monthly Makers, har ni sett att vi söker nya värdar till 2017? Här kommer hela annonsen!

Monthly Makers söker nya värdar!

Inför 2017 söker vi nya värdar till bloggutmaningen Monthly Makers! Vi letar efter dig som bloggar regelbundet om kreativitet, tycker lika mycket om att skapa som att nätverka och som är öppen och inkluderande. Arbetet är i dagsläget ideellt.

Din roll utåt är att presentera det gemensamma temat för en månad, samla in och sammanställa deltagarnas bidrag samt representera Monthly Makers på din blogg. Du ska sträva efter att delta i alla 12 månadsteman och kommentera de övriga bidragen.

Utöver det tillkommer en administrativ roll vid planering och genomförande av årets teman och andra aktiviteter. Kommunikation och planering sker i huvudsak genom värdarnas Facebookgrupp där du förväntas vara aktiv.

Att ha deltagit i tidigare teman är meriterande.
Skicka din ansökan till info(at)monthlymakers.com senast den 28/11 2016. Bifoga en länk till din blogg och eventuella tidigare tematolkningar du deltagit i.

För ett kreativt 2017 – tillsammans!
/Anna María, Annica, Beata, Beatrice, Elsa, Jessica, Mikaela, Ruth, Sandra, StinaWilda och jag!

6 Comments
 • Linnéa

  21 november, 2016 at 15:04 Svara

  Vad spännande med dina julhemligheter! Längtar så tills du visar upp dem ;)

 • Wilda

  20 november, 2016 at 12:14 Svara

  Så härligt med så mycket skapande! Cohen ger mig rysningar och åh vad jag ser fram emot all beundran du kommer att få för ditt MM-projekt. Imponerad! <3

 • Helga

  20 november, 2016 at 09:05 Svara

  Mycket hemligheter!

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.