den kreativa veckan 46/2017: julgirlang och Monthly Makers-sneak peek

Hej hopp! Vad skapar ni i söndagslunket?


Den här veckan har jag gjort tre julgirlanger med stjärnor av boksidor. Så kul och enkelt! Klipp två liksidiga trianglar och lägg dem snett ovanpå varandra, sy ett stygn rätt ner och upp igen genom bägge lager, och fortsätt med nästa stjärna. Jag massakrerade några Tolkienböcker och utnyttjade de fina kartorna för att få lite mönster i mina.


Ni får nog se mer av dessa i jul, för jag tror de kommer få pryda granen!


Sen har jag gjort färdigt mina två hemliga projekt: Broderiet jag jobbat med under november är färdigstygnat och ska nu bara fållas, och mitt Monthly Makersbidrag på tema böcker visar jag imorgon. Efter flera veckors vånda, prestationsångest och mycket begränsad skapartid fick jag äntligen ihop det. Ovan är en sneak peek!


Vad fick jag inspiration av till sist? Den här damen! Har ni börjat med era Monthly Makers-bidrag än?

Veckans länktips:
+ Få 15% rabatt på allt i shoppen med rabattkoden ”HANDGJORDJUL”!

2 Comments
 • Katarina

  19 november, 2017 at 21:39 Svara

  Saknade din kreativa vecka i arla morgonstund, läser nu på kvällen istället. Igår kom jag på vad jag ville göra på temat och idag skulle jag göra det men istället kom jag på hur jag skulle få till det i flera av våra hyllor så jag hamnade i att flytta grejer och damma. Fick fin hjälp av Liten att sprida ut saker på golvet :-)

 • Anki

  19 november, 2017 at 09:58 Svara

  Härlig och enkel och fiffig girlang! Och sista bilden <33333

  Jag virkar på lite julgrejer, ett luciatåg är på gång och en julklapp!

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.