den kreativa veckan 7/2017: blyerts och svart schattérsöm

konst alicia sivert alicia sivertsson aliciasivert broderi konstsömnad art artist embroidery blackbird koltrast fågel bird schattérsöm
Glad söndag alla vänner! Den här veckan har jag börjar brodera en koltrast.


Jag har målat en snigelkott(!) i present till min bästa vän, men den får ni se i ett eget inlägg för jag känner att vi behöver prata lite utförligare om min hemliga barnboksdröm. Såhär såg i alla fall första skissen ut.


Jag har broderat mitt namn på en jeansskjorta. Det låter ju lite självcentrerat men ni kommer förstå varför.

konst alicia sivert alicia sivertsson aliciasivert art artist
Tecknat ett snabbt porträtt med livemodell.

konst alicia sivert alicia sivertsson aliciasivert broderi konstsömnad art artist embroidery blackbird koltrast fågel bird schattérsöm
Och fortsatt med koltrasten! Tusen svarta stygn i schattérsöm.

Den här veckan har gått så himla fort, men på fredag får jag lite långledigt och då ska vi väl hinna catcha up ordentligt! Just nu längtar jag efter att: sy, titta på Harry Potter, läsa ikapp bloggar, baka tunnbröd och måla, måla, måla. Hur rullar era liv?

16 Comments
 • Jessica Andersdotter

  23 februari, 2017 at 10:24 Svara

  KOOOLTRASTEEEEEEEEEN

 • Linnéa

  20 februari, 2017 at 18:42 Svara

  Vilket fantastiskt porträtt!! Själv har jag lyssnat klart på min ljudbok, stickat en del och bara andats ut efter en rätt så hektiskt kurs.

  • Alicia Sivert

   21 februari, 2017 at 11:13 Svara

   Skönt! Och bra påminnelse om att det är viktigt att vila. Det ska jag försöka hinna med nästa vecka!

 • Mikaela

  19 februari, 2017 at 17:40 Svara

  Snigelkotten är det gulligaste jag sett! Jag har gjort två alternativ till Monthly Makers bidrag, haft sönder det ena och sen lagat det haha! I början av veckan målade jag fåglar också! Så en bra vecka kreativt sett skulle jag säga!

  • Alicia Sivert

   21 februari, 2017 at 11:13 Svara

   Gud vad spännande! Jag vill se alltihop!!

 • Borgmästaren

  19 februari, 2017 at 16:20 Svara

  Koltrasten blir fin. Tycker du gör det bra med massor av svarta stygn. Kan ju lätt bli lite enahanda med bara en färg.

  • Alicia Sivert

   21 februari, 2017 at 11:12 Svara

   Jag har planer på en mer färgvarierad miljö… ;)

 • hanna, förbanna

  19 februari, 2017 at 14:23 Svara

  snigelkotten <333 koltrasten är för övrigt hur fin som helst!

 • Sabrina

  19 februari, 2017 at 09:27 Svara

  I love your weekly reviews though I have to admit that my Swedish is not good enough to understand everything without using a dictionary.^^
  The hedgehog is so cute! I'm looking forward to seeing more of it. :)

  Best wishes,
  Sabrina

  • Alicia Sivert

   21 februari, 2017 at 11:12 Svara

   Wow, thank you for writing, Sabrina, I did not know I had international readers! If there is ever anything you can't sort out with google/the dictionary, feel free to ask!
   Have a lovely day!

 • Wilda

  19 februari, 2017 at 09:06 Svara

  Åh wow jag vill höra allt om snigelkotten! Och alltså jag har ju kontakter nu om du vill skriva en barnbok så är det bara att hojta så säljer vi in dig ;) Lär ju inte vara så svårt med dina talanger direkt! <3

  • Alicia Sivert

   21 februari, 2017 at 11:10 Svara

   Alltså du är bäst!!!! <3 Den dagen det blir aktuellt ska jag definitivt utnyttja dig!!

 • Anki

  19 februari, 2017 at 07:59 Svara

  Tiden går fort men du har hunnit med endel ändå ju! Ser fram emot att se koltrasten färdig sen :) Jag har varit på symässan i stockholm igår och är alldeles full av inspiration och lite nytt garn. Men idag ska jag virka på mina projekt så de blir färdiga snart så jag kan börja med nya projekt! haha

  • Alicia Sivert

   21 februari, 2017 at 11:02 Svara

   OJ vad kul! Jag har aldrig varit där, men ångrar mig alltid varje gång jag missar den. Jag vill se alla dina erövringar (och vad du skapar av dem!) :)

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.