did you walk cool in the fifties daddy, was it all black and white, did you play jazz all night, was it really so wonderful?

Emellanåt sätter jag mig med alla gamla lästa tidningar och magasin jag samlat på mig och går igenom dem perm till perm för att riva ut bilder jag kanske, någon gång, när jag har tid och inspiration, kan använda till collage i min lilla röda bok.
Det är lite meditativt, både att bygga upp collage och att samla bilder. En av få sysselsättningar då jag koncentrerar mig och samtidigt slappnar av (ska skriva mer om sådana någon gång). Det är också då, när jag väl kommer ur psykosen och ser mig omkring, som jag inser hur oerhört förutsägbar jag är…


Varför lever jag i en kolorerad nutid när jag så uppenbart borde vara svartvit och småkornig?

rubrik ur PRIMITIVE COOL av MICK JAGGER
2 Comments
  • Haz.

    19 februari, 2010 at 00:24 Svara

    svartvit och småkornig får det att kännas som jag druckit en liter cola, blir så fizzy och mysigt i magen.

  • Moa - En magisk purt...

    18 februari, 2010 at 18:38 Svara

    Åh, det där ska jag göra någon dag. Det är så himla mysigt att klippa och klistra. Bara sitta och låta sig inspireras!

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.